מחר שוב בצפר...

PEACE FOR ALL

New member
מחר שוב בצפר...../images/Emo4.gif

כמה שאני אוהבת אותו, אין לי כוח לחזור. זאת רק אני או שהחופש הזה היה מאווווווווווד קצר? בכל אופן, ספרו איך העברתם את החופש. מה עשיתם, מה ראיתם, איפה הייתם?

ליסע

New member
החופש שלי לא היה משו אבל פסדר כזה..

אני לא אדבר יותר מדי...ח. אני אנצל תהזדמנות להגיד שמצאתי פעם ראשונה תמונה שלי יאפה.... כשהתאפרתי...ח.. (לא שאני חולה על עצמי... מי שידפדף בפורום יראה שזה ממש לא נכון...
)

nobodys girl

New member
גם לי יש עיפרון כזה ../images/Emo3.gif

מה עשיתי בחופש? הממ.. חמישי היה לי בלאגן... הייתי אמורה לנסוע לקריוקי בר בת"א, אבל עם כל מה שהיה עם הכלבה והוטרינר חזרתי הביתה באיזה עשר כשכולם כבר יצאו..
ואז טל התקשר להגיד לי לרדת למטה וקיבלתי פרח ונשיקה לכבוד השנה החדשה
בשישי קמתי באיזה שש, יצאתי עם הכלבה, ושרפתי את הזמן עד הצהריים. בשתיים יצאנו לחיפה לארוחת החג והיה נחמד. חזרתי באחת עשרה, הורדתי את הכלבה ואז סתם דיברתי בטלפון וכאלה בשבת קמתי בשבע, קראתי והכנתי שיעורים עד עשר. חזרתי לישון. קמתי, קראתי, אכלתי, נמנמתי. בשש בערך חיים בא, הוא היה אצלי עד תשע וחצי, ואז הלכתי עם טל לסרט
ובגלל שהוא דביל אז הלכנו לראות סרט בקניון שסגור בשבת. יופי טל!
אחר כך נסענו לקניון אחר, ובשעה אחת הוא החזיר אותי הביתה כי כבר חצי ישנתי :) וזהו היום הייתי בנמל יפו ולא עשיתי שומדבר מעניין

sh53

New member
אני הייתי אצל אחותי

הייתי פחות באינטרנט (שיטת גמילה נהדרת)
. היום בצהריים קפצנו עם אחיינית שלי והאורחים של אחותי לגן משחקים חדש לשעה - שעה וחצי, היינו קצת בשמש והיה מזג אוויר מצויין כך שנהניתי. לא הייתי במיטבי (קצת חום וקצת מצוננת), קפצתי לבית המרקחת ועכשיו קצת יותר טוב. מחר יהיה עוד יותר טוב

Maybe Its Me

New member
תרגישי טוב../images/Emo185.gif

לא טוב להיות מצוננים גמני עכשיו עם אף סתום וגרון מת בכל אופן, תהיי בריאה! לגבי חופש, לא עשיתי הרבה רק באו אורחים,ועוד אורחים חחח וקצת טיילתי וזייהו :) מחר בית ספר.. שיגרה.. \:

../images/Emo54.gifאממממ........./images/Emo26.gif

הייתי אצל דודה
היה פ'סדר אבל מהר מאוד הסתלקתי לי לבחוץ
רבתי עם ידיד שלי (חבר שלי לשעבר)) והשלמנו.
פגשתי את חברה שלי שלומדת בפנימייה ושלא ראיתי... שבוע
שבועיים
... אותה חברה ישנה אצלי ביום שבת. פגשתי שני ידידים שלי שלא ראיתי מלא זמן. אממ... אמ.... שומדבר מיוחד נוסף.

WinnerMan13

New member
באוכל...הרבה הרבה אוכל..

רק אכלתי ואכלתי אז כל דוד או דודה אכלתי ושלא נדבר על סבא וסבתא..ואתמול הייתי בגבעת אבני..היה חופש קצר אבל עוד מעט סוכות...

i hate

New member
אז ככה

ביום חמישי בלילה ישנתי אצל חברה עם עוד כמה חברות אחרות...והיה ממש אחלה ביום שישי בבוקר ישר אחריה הלכתי לקן (של הנוער העובד והלומד) והיה את מבצע תפוח בדבש שחילקנו לאנשים תפוח בדבש ושנות טובות. בערב הייתי אצל סבתא שלי. יום שבת ישנתי ואז הייתי במחשב כל שאר היום. ויום ראשון היה לי טיול הכנה לטיול סוכות שאני אמורה להעביר לחניכים שלי וזהו...

למעלה