מחר שביתה

אור1988

New member
הודעה

מחר - יום רביעי ה - 10.1.07 - שביתה חלקית של אירגוני המורים רק לכיתות א',ב',י"א,י"ב. ההשבתה הארצית של ארגוני המורים, מתרחשת לאחר שכשל המשא ומתן בין המורים למשרדי החינוך והאוצר. המורים טוענים ל"סחבת מתמשכת" מצד משרד האוצר בנושא הבעיות העומדות על הפרק במערכת החינוך. בדרישות המורים - גם צימצום מספר התלמידים בכל כיתה, יצירת פינות עבודה בבתי הספר והגדלת מכסות פרישה מוקדמת. אני חושב שצריך לבדוק כל אחד ואחת האם יש אצלו בית הספר שביתה.. אני למשל בכל מקרה יש יום פנוי לקראת מבחן בגרות בספרות.. המשך יום נעים..ובהצלחה לכל מי שיש לו השבוע בגרויות ..

מחר שביתה

בכל הארץ לכיתות י,יא ולשמיניסטים. אני מקווה שלא יבטלו את זה פתאום. נ.ב אני חדש פה מקווה להשתלב

ישש...ו - נ.ב:

נ.ב השתלבות נעימה...

EDTH

New member
../images/Emo45.gif מקווה מאוד!

ברוך הבא! ... אני אריה.

אפ7ת

New member
רק לכיתות א' ב' יא' ויב' ../images/Emo13.gif

איזה כיףףףףף... מקווה שלא יתבטל.. ברוך הבא

elivnat

New member
חעחע

במילא מחר ומחרתיים אני לא לומדת.. בגלל הבגרות בספרות

MORIYAE

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

ואנחנו גם ככה אף פעם לא שובתים...:-\

netanel75

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשביתה...

החיים נראים יפים פתאוםXD

WELCOME!

שביתה... לא מסיימים מחר ב-3! למרות שנראה לי שהמורה לביוטכ' תתחרפן עלינו(כולה 13 תלמידים... וזאת לא אשמתינו) שלא היה שיעור. תנצלו את מחר! אני יודעת שאני הולכת לנצל אותו לשינה... :)

n0 id3a

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מחר, אנחנו שובתים, אבל כמובן, ששביתה לא אומר שלא עושים מועדי ב'... אז אני צריך להגיע בשביל מועד ב' מזורגג! לאיזה שפל מדרגה הגענו!!

NaaMuna

New member
שקט../images/Emo11.gif

אתם שובתים וזה כבר טוב.. אנחנו לא
טוב, אבל לפחות יש לנו מחר רק התנדבות ולא לימודים ממש.. חוץ מהמתכונת באנגלית
שכחתי ממנה..
בעעעעע..

אוףףף

אין לנו שביתה, ויש מחר מבחן מסריח בתושב"ע על חוברת שלמה שאני לא מבינה ממנה מילה!

תודה לכולם

כפרעליכם! שכחתי להציג את עצמי קוראים לי ארנון(כאילו דה)בן 18 עוד חודשיים,ואני מנתניה. ערב טופ לכולם

למעלה