מחר שביתה?

flowr..

New member
מחר שביתה?

תגידו, הבתי``ס שלכם שובתים מחר? כי מצד אחד חיים יבין אומר בטלוויזיה שמחר עדיין יש שביתה, ומצד שני המורה שלי מתקשרת אליי ומשאירה לי הודעה שמחר לומדים כרגיל...

kirk hammet

New member
זתומרת ש

המורות אצלך בבית ספר לא בארגון המורים העל יסודיים , הם בהתאחדות המורים ..... אצלנו זה חצי חצי , אז כל פעם שאחד מהארגונים הללו שובת , אף אחד לא בא לבית ספר .... המלצה שלי - אם המורה אמרה לך אישית לא הייתי מבריז

Levinzone

New member
איזה כיף!!!

יש שביתה בטוח!!! ככה לפחות אומרים בנענע ואני מאמינה להם!! זה כל כך במקום השביתה הזאת.. אפילו יהיה מחר שרב, ואפשר להתחיל לעשות חזרות לחופש הגדול!! ואפילו קיבלתי את המיני דיסק שלי:) וופי -יעל-

לי זה לא משנה,

גם אם יש שביתה וגם אם אין, לי יש מחר חופש. אתם יודעים, 4 ימים טיול, גם אני צריכה מנוחה... think floyd מיכל אחרי אמבטיה רותחת שהיא כמעט נרדמה בה וטבעה...

ויקי.ש.

New member
שביתה...

הבית ספר שלנו בטוח שובת...ראיתי אותו בחדשות...אם המורה התקשרה את צריכה ללכת...איזו מורה מבאסת יש לך! למה היא לא שובתת??

rastotman

New member
אתם עדיין שובתים?

ועכשיו להיתלבטיות שלי- אחד, המחנכת הנק בננות שלי אמרה לי ולעוד שני וחצי אנשים לא לבוא היום בתשע אם לא מודיעים לנו, ולא הודיעו די בגלל שהיה ברור לכולם שיש שביתה- אז ללכת או לא? ועוד עניין, אנחנו הולכים לים מהביצפר, אז שאני אשא איתי נרגילה לבית ספר או שנאריך את עניין הנסיעות בעוד ניקוב או שניים?

למעלה