מחר שאיבה...

מצב
הנושא נעול.

anguly

New member
מחר שאיבה...

מחר שאיבה...
IVF שביעי! (בסבב השני) הייתם חושבים שזה יעבור לידי... אבל לא אני לחוצה כמו בפעם הראשונה השנייה אני לא מסוגלת להתרכז בכלום הבטן מתהפכת רוצה כבר להיות אחרי וכל כך למה? כי זה מקום חדש ויש לי ים של ציפיות מה אם גם הפעם זה לא יצליח מה עוד כבר יש לי לנסות שלא ניסיתי והאם יהיה לי כח לעוד פעם ואולי אני עושה טעות שאני לא מנסה שום דבר אלטרנטיבי כולם מנסים - רק אני לא (בעצם עניתי לעצמי - הנה משהו שלא ניסיתי
- פשוט כי אני מתקשה להאמין) אוף, אין לי כח שיהיה כבר מחר בצהריים

אנג'י, חשבתי שאת אחרי../images/Emo24.gif

מחר שאיבה...
IVF שביעי! (בסבב השני) הייתם חושבים שזה יעבור לידי... אבל לא אני לחוצה כמו בפעם הראשונה השנייה אני לא מסוגלת להתרכז בכלום הבטן מתהפכת רוצה כבר להיות אחרי וכל כך למה? כי זה מקום חדש ויש לי ים של ציפיות מה אם גם הפעם זה לא יצליח מה עוד כבר יש לי לנסות שלא ניסיתי והאם יהיה לי כח לעוד פעם ואולי אני עושה טעות שאני לא מנסה שום דבר אלטרנטיבי כולם מנסים - רק אני לא (בעצם עניתי לעצמי - הנה משהו שלא ניסיתי
אנג'י, חשבתי שאת אחרי

המון הצלחה, מחזיקה
לתבנית יפה ומלאה של ביציות אכותיות

anguly

New member
הסיבוב הזה נמשך כבר נצח...

אנג'י, חשבתי שאת אחרי

המון הצלחה, מחזיקה
לתבנית יפה ומלאה של ביציות אכותיות
הסיבוב הזה נמשך כבר נצח...
גם אני חשבתי שאני אהיה כבר אחרי אבל לא - זה נמשך ונמשך ונמשך ואני לא אמלא הפעם תבנית תבניות זה מהתקופה של הטיפול שהביא את נעה - כשהייתי צעירה הפעם כנראה (אני מקווה) תהיה תבנית קטנה כזו של 8.... ותודה על האיחולים

ריקי בש

New member
בהצלחה רבה ותרגישי טוב!

מחר שאיבה...
בהצלחה רבה ותרגישי טוב!
הייתי "שם" לפני פחות משבוע ומבינה היטב כמו כולן את הרגשתך. גם אני הייתי לחוצה "רצח" מההרדמה הכללית שקצת מפחידה אותי אבל זה עובר צ'יק צ'ק! שיהיה לך בהצלחה ועם בשורות טובות!!!

anguly

New member
ההרדמה כבר לא מלחיצה אותי...

בהצלחה רבה ותרגישי טוב!
הייתי "שם" לפני פחות משבוע ומבינה היטב כמו כולן את הרגשתך. גם אני הייתי לחוצה "רצח" מההרדמה הכללית שקצת מפחידה אותי אבל זה עובר צ'יק צ'ק! שיהיה לך בהצלחה ועם בשורות טובות!!!
הלחץ זה מהחשש לכישלון עשיתי המון שינויים בשאיפה להצליח החלפתי רופא החלפתי בית חולים ובעקבות זאת גם מעבדה נתנו לי פרוטוקול חדש יעשו לי AHA בקיצור אם זה לא יצליח, אני לא יודעת מה עוד לנסות אז אני במתח

ריקי בש

New member
גם אני עשיתי המון שינויים בטיפול הא

הלחץ זה מהחשש לכישלון עשיתי המון שינויים בשאיפה להצליח החלפתי רופא החלפתי בית חולים ובעקבות זאת גם מעבדה נתנו לי פרוטוקול חדש יעשו לי AHA בקיצור אם זה לא יצליח, אני לא יודעת מה עוד לנסות אז אני במתח
גם אני עשיתי המון שינויים בטיפול הא
חרון! בית חולים החלפתי בטיפול הקודם אבל הפעם כל הפרוטוקול היה שונה לגמרי והוחלט על מיקרו' ותמיכה של פרגניל במקום הכוריגון שקיבלתי בעבר. אין מה לעשות- רק לקוות ולהתפלל לטוב!!! אנו חייבות לנסות ולהיות אופטימיות ולעשות כל מה שאפשר מצדנו (הרי זה גם עניין של מזל בכל זאת וגורל) כדי שיצליח!! אז מחזיקה לך אצבעות ומקווה שהשינויים האלה יביאו את ההריון המיוחל עבורך ואושר גדול!!!

אמאלה2

New member
יעזור שאני אגיד שאני כה מבינה אותך?

יעזור שאני אגיד שאני כה מבינה אותך?
וליתר בטחון אני גם אוסיף (((((((((((((חיבוק))))))))))))) גדול ותקווה גדולה גדולה שיהיה מוצלח!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאנג'י מתוקה

מחר שאיבה...
אנג'י מתוקה
מקווה שמחר יהפכו כל זקיקיך השמנמנים לביציות יפיפיות שיופרו. שיוחזרו לרחם החם והטוב עם AHA מוצלח. שיוכיחו לי שאין שום סיבה לנג'ס לך לנסות טיפול אלטרנטיבי (אסור בהריון...). כל כך מבינה את הלחץ. לא בגלל שאת לא ידועת מה עומד לקרות. בגלל שאת מרגישה שהשינויים שעשית חייבים לשאת פרי. תסיימי את היום הזה איכשהו והביתה. אוטוטו נגמר...

anguly

New member
את הכח המניע לשינוי...

אנג'י מתוקה
מקווה שמחר יהפכו כל זקיקיך השמנמנים לביציות יפיפיות שיופרו. שיוחזרו לרחם החם והטוב עם AHA מוצלח. שיוכיחו לי שאין שום סיבה לנג'ס לך לנסות טיפול אלטרנטיבי (אסור בהריון...). כל כך מבינה את הלחץ. לא בגלל שאת לא ידועת מה עומד לקרות. בגלל שאת מרגישה שהשינויים שעשית חייבים לשאת פרי. תסיימי את היום הזה איכשהו והביתה. אוטוטו נגמר...
את הכח המניע לשינוי...
אם לא היית לוחצת הייתי עדיין באותו מקום ואני מתארת לעצמי שאם זה יכשל, את תנג'סי לי על טיפול אלטרנטיבי בלי סוף, אז אני לא דואגת - יש לי אותך לדחוף אותי לרעיונות חדשים.... תודה על הכל מתוקה לפעמים צריך מישהו מבחוץ כדי לראות איזה שינויים צריך לעשות בפנים מקווה שהשינוי הזה יהיה מספיק אני לא רואה את עצמי נדקרת ושותה אבקות צמחים....

אמאלה2

New member
כמוני כמוך

את הכח המניע לשינוי...
אם לא היית לוחצת הייתי עדיין באותו מקום ואני מתארת לעצמי שאם זה יכשל, את תנג'סי לי על טיפול אלטרנטיבי בלי סוף, אז אני לא דואגת - יש לי אותך לדחוף אותי לרעיונות חדשים.... תודה על הכל מתוקה לפעמים צריך מישהו מבחוץ כדי לראות איזה שינויים צריך לעשות בפנים מקווה שהשינוי הזה יהיה מספיק אני לא רואה את עצמי נדקרת ושותה אבקות צמחים....
כמוני כמוך
וזה אחרי 6 IVF מלאים ו- 4 החזרות מוקפאים. אני נדקרת מספיק בטיפולים ואפילו תה ויסוצקי רגיל אני לא אוהבת
אבל היום, יום לפני שאני מקבלת את הפרוטוקול החדש שאמור להתחיל השבוע, מצאתי את עצמי מבררת שמות וטלפונים של מטפלים. בסוף אני עוד אקבע לעצמי תור...

anguly

New member
עברנו ממש כמעט אותו דבר...

כמוני כמוך
וזה אחרי 6 IVF מלאים ו- 4 החזרות מוקפאים. אני נדקרת מספיק בטיפולים ואפילו תה ויסוצקי רגיל אני לא אוהבת
אבל היום, יום לפני שאני מקבלת את הפרוטוקול החדש שאמור להתחיל השבוע, מצאתי את עצמי מבררת שמות וטלפונים של מטפלים. בסוף אני עוד אקבע לעצמי תור...
גם אני אחרי 6 IVF ו-3 מחזורי מוקפאים בואי נסכם ש-IVF שביעי - זה בהחלט מספיק גם בלי לשתות ג'יפה ודקירות...

אמאלה2

New member
את יודעת למה הכי אין לי כוח?

גם אני אחרי 6 IVF ו-3 מחזורי מוקפאים בואי נסכם ש-IVF שביעי - זה בהחלט מספיק גם בלי לשתות ג'יפה ודקירות...
להיפר.. אצלי זו כרוניקה של טיפול ידוע מראש... אני רק חושבת על כמויות השתיה ובא לי להקיא. וזה עוד לפני הזריקה הראשונה. שוב המון המון הצלחה מחר ומחכים לעידכונים.

anguly

New member
את זה דווקא אין לי.....ושוב תודה!

להיפר.. אצלי זו כרוניקה של טיפול ידוע מראש... אני רק חושבת על כמויות השתיה ובא לי להקיא. וזה עוד לפני הזריקה הראשונה. שוב המון המון הצלחה מחר ומחכים לעידכונים.
את זה דווקא אין לי.....ושוב תודה!

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif אנג'י

את הכח המניע לשינוי...
אנג'י
בתור מי שעברה כמה דיקורים סיניים (וגם קצת דיקורים ירושלמיים), אני יכולה להגיד לך שאין לזה שום קשר לזריקות. לא מרגישים כלום וזה לא משאיר ישבן כחול וכואב (מה זה, מועדון ה S@M פה???)... הבוץ שראיתי שרבים וטובים פה שותים נשמע תענוג קצת יותר מפוקפק אבל לא נורא.... אבל התוצאה היא החשובה ביותר. שווה לנסות - אבל תזכרי - אסור בהריון. אז את יודעת מה לעשות אם את לא רוצה ניג'וסים... רק שיצליח!!!!!!!!!!

מחזיקה לך אצבעות../images/Emo45.gif

מחר שאיבה...
מחזיקה לך אצבעות

ומתפללת עבורך שזאת הפעם האחרונה שאת עוברת את זה

בוניטה 5

New member
מחזיקה לך אצבעות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחר שאיבה...
מחזיקה לך אצבעות

אנג'ולי, שיהיה בהצלחה

מחר שאיבה...
אנג'ולי, שיהיה בהצלחה
תחשבי על הילדה היפה שלך בזמן שמרדימים אותך... וטיפול אלטרנטיבי ? זה לילד השלישי...

מצב
הנושא נעול.
למעלה