מחר שאיבה!

מחר שאיבה!

שלום בנות יקרות
כולי משקשקת , כולי מחפדת ..אוף!
מטופלת אצל וייסמן היקר, שאיבה תהיה באסותא ראשון
אני פוליציסטית , יש לי 40 זקיקים!!!! קיבלתי הנחיה מוייסמן להזריק דקפפטיל במקום אוביטרל , וייסמן אמר שגירוי יתר לא יהיה בוודאות
אני הולכת לעבור 40 דקירות?! איך אזוז אחרי זה?
קראתי שסיכוני הם דימום פנימי/זיהום
כולי מפחדת ..אמאלה
מישהי עשתה שאיבה אצל וייסמן?
מישהי עשתה שאיבה עם כמות הזויה שכזו?
פליזזז תנו לי מניסיונכן , כולי רועדת

שאת תרנגולת!!

אכן ההליך שלך מזמן לא מעט דקירות אבל מניסיון של שאיבות דו ספרתיות יש קשר הדוק בין היד של הרופא למידת הכאב. היו שאיבות שבאתי כולי בחרדות בשל מספר גבוה של זקיקים וכאב ממש בקטנה. מצד שני שאיבות צנועות גמרו אותי.
הלוואי שיהיה לך ייבול משובח!!
בהצלחה

יאוו

חחחחחחחחחחחחחחחחח
גרמת לי לחייך
אשכרה תרנגולת....
מקווה שוייסמן מספיק עדין ונעים
שאוכל לזוז אחרי זה
אולי לבקש ממנו לא לשאוב את כולם?

חייבים לשאוב את כולם

הוא לפחות את הרוב הגדול בעיקר כשיש הרבה, כשהזקיקים לא שאובים הם מפרישים יותר הורמונים ויכולים לגרום יותר לגירוי. (זה ממה שאני שמעתי לא בטוחה ב100%)

עדיף לשאוב הכל שלא יהיו ציסטות

דקא אכן לא גורם לגירוי יתר, אך אם תעשי החזרה בהחלט יש סיכון לזה אם הבטא חיובית.
&nbsp
אצלי שאבו באחת השאיבות מעל 30 זקיקים (גם אני תרנגולת פולציסטית
), ויכולה להגיד לך שזו אפילו לא הייתה השאיבה הכי כואבת שלי.
מאחר ואת בהרדמה.. לא נראה לי שזה משנה אם זה עשר או ארבעים מבחינת הכאב שאחרי. רק מבחינת סיכונים יש אולי הבדל.
אכן היו כאבים אכ. אבל ממש לא משהו נורא. הכאב המשמעותי יותר התחיל אצלי כ 3-4 ימים אחרי ההחזרה (עובר יום 5), ואכן בדיקת דם מאותו יום הראתה גירוי יתר וגם תחילתה של בטא חיובית. לצערי עם חלוף תסמיני הגירוי יתר גם היה דימום וההריון ההוא נפל. בדיעבד לא הייתי צריכה לעשות החזרה. סתם שמתי בסיכון את הגוף שלי. מה שכן, זו הייתה הפעם הראשונה עד אותו שלב שהגענו למצב שרואים משהו באולטרסאונד (אחרי המון טיפולים תרום ivf, ו 6 החזרות עוברים ב ivf).
&nbsp
בכל מקרה.. החזרת עוברים ה 9 ב"ה הפכה אותנו להורים אחרי 5 שנים ארוכות. אבל ב"ה היה שווה את הדרך הארוכה. למרות שהיו הרבה רגעי משבר וכמעט איבוד תקווה.
&nbsp
לעניינך- גם אם הרופא אומר שניתן להחזיר טרי.. אני בדיעבד חד משמעית הייתי מסרבת.
(משארת שמראש הרופא לא יקח סיכון.. מוזר לי בדיעבד שהרופא שלי כן לקח סיכון עם זה, ועוד יותר מוזר שהסכמתי.. אבל זו היתה כאמור החזרה 6, אחרי שלכל היותר הגענו לכימי לפני כן, אז מראש חשבתי שהסיכוי נמוך)

אני אחרי השאיבה!

היי בנות יקרות
איזה כיף שיש אתכן
אז השאיבה עברה בסדר גמור
שאבו 16 ביציות בסוף,אין לי מושג למה
כנראה שזה מה שהיה טוב
החלטתי שלא לבצע החזרה,למרות שיייסמן לא מסכים איתי
מחכה לטלפון ממנו לשמוע כמה הפרעות יש
מקווה שיהיו הרבה,וגם מקווה שישרדו הקפאה
אני אומנם מאוד רוצה ילדים אבל לא בכל מחיר
וייסמן ממליץ לתת תמיכה מאסיבית עקב כך שלא קיבלתי אוביטרל
וכן להחזיר
לא רוצה,מרגישה מותשת,שחלות כואבות מעט. כמובן רגישות
רוצה להתאושש,להקפיא ולהחזיר מוקפאים
ברור לי שייתכן ולא יהיו מוקפאים וגם הסיכויים מהמוקפאים קטנים יותר
ברור לי הכול! אבל אני יקרה לעצמי ולא רוצה לדחוף לגופי כרגע עוד כמות מטורפת של הורמונים שגם ככה מפוצץ בהם
זהו..ממתינה בינתיים

עם 16 ביציות, סיכוי גבוה שיהיה מה להקפיא

ואם לא.. אז כנראה יש בעיה שגם הייתה מפריעה לטרי.
&nbsp
מה שכן.. תתעקשי שלפחות 2 עוברים יוקפאו ביום 3 ולא 5.
&nbsp
לדעתי את עושה נכון בכך שלא מחזירה. גירוי יתר זה לא כיף ואף יכול במרים קיצוניים להגיע למצב מסכן חיים. לא יודעת איך לרופאים יש אומץ לקחת את הסיכון, כשהם מכירים את ההשלכות.
&nbsp
תנוחי ושיהיה המון הצלחה בחודש הבא בהחזרה !!

ההפריות - מוזר

יש 5 הפריות וכולן באיקסי
למה? אין לנו כלל בעיות זרע,להפך זרע ממש טוב
מישהי יודעת?

מפעם

New member
כל הכבוד שהצלחת להתאפק עם ההחזרה

אצלי ההתאפקות הניבה בטא חיובית בהחזרת המוקפאים במחזור העוקב, מאחלת גם לך בקלות ובנחת:)
בענין האיקסי, אז גם לנו זה קרה. על פניו נראה סבבה (בעיה בתנועתיות אבל כמות שמפצה) עשינו לא יודעת כמה הזרעות וכשהגענו ל-IVF גילינו שההפריות רק באיקסי. החדשות הטובות הן שהאיכות של ההפריות באיקסי (וגם של הילדים הנולדים מהן) מצוינת לגמרי..
שתהיה המתנה שפויה (זה קשה) ומתנה מתוקה בסופה.

דילוגית

New member
כל הכבוד על ההקשבה לגוף ועל האיפוק

גם אני הייתי במצב דומה אחרי השאיבה - שחלות מוגדלות, דקא עקב ריבוי ביציות, והגוף לא במצב לקלוט הריון.
למרות התמיכה היחסית רצינית (רק יחסית כי לא כללה זריקות), זה ממש לא הספיק והרירית התפרקה ממש מהר כך שלא היה סיכוי לטרי, ובדיעבד בזבזנו עובר לשווא.
מחזיקה לך אצבעות לקפוא

&nbsp

וייסמן דווקא ממש לא אהב את ההחלטה שלי

וכן אמר שאם להחזיר אז גם עם זריקות
אמר שעם התמיכה החזקה אין מה לחשוש
לא הסכמתי איתו בכל מקרה

למעלה