מחר שאיבה

מצב
הנושא נעול.

hope13

New member
מחר שאיבה../images/Emo5.gif../images/Emo57.gif

מחר שאיבה

אז זהו, הגיע היום. אני קצת מפחדת, מאוד מתרגשת ונורא, נורא מקווה... זקוקה לאצבעות שלכן...

hillawr

New member
מוחזקות למענך../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif

מחר שאיבה

אז זהו, הגיע היום. אני קצת מפחדת, מאוד מתרגשת ונורא, נורא מקווה... זקוקה לאצבעות שלכן...
מוחזקות למענך

בהצלחה, שהשאיבה תעבור בקלות, עם יבול נאה והכי חשוב עם תוצאות טובות והריון מוצלח.

בהצלחה !!!!

מחר שאיבה

בהצלחה !!!!
אמרו לי שזה החלק הכי כייפי בסיפור מעין פסק זמן בין טרדת ההזרקות ובין לחץ ההמתנה לבטא

Hamsa

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

מחר שאיבה

מחזיקה לך אצבעות גם ברגליים.... שיהיה בהצלחה, אל תחששי, ההרדמה זה שטויות!

MIF2002

New member
הי hope

מחר שאיבה

הי hope
ממש מרגישים את ההתרגשות שלך דרך המילים... שיהיה לך המון המון בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות לשאיבה מוצלחת, הפריות לרוב ולהחזרה שתביא להריון המיוחל !

העין ה 3

New member
גם שלי מוחזקות

מחר שאיבה

גם שלי מוחזקות
אמנם את כנראה כבר אחרי השאיבה, אבל אני מחזיקה אצבעות להרבה הפריות ולהריון אחד עגול ומשעמם.

hope13

New member
../images/Emo9.gif תודה לכן, יקרות

גם שלי מוחזקות
אמנם את כנראה כבר אחרי השאיבה, אבל אני מחזיקה אצבעות להרבה הפריות ולהריון אחד עגול ומשעמם.
תודה לכן, יקרות
תודה ענקית על האצבעות והתפילות, זה פשוט מרחיב את הלב... אז, אני אחרי. בסה"כ היה בסדר (פשוט כבר הספקתי לשכוח כמה זה פשוט), נשאבו 20 ביציות, הופרו 8 באיקסי וממשיכים להמתין לחלוקה והחזרה ביום שני. הרופאה שלי נשמעה קצת מאוכזבת מהכמות הקטנה (יחסית) של ההפריות, אבל אני מנסה רק לחשוב על העובר האחד המנצח. אז בבקשה להמשיך ולהחזיק, אתן פשוט נפלאות, באמת.

anguly

New member
שמחה לשמוע שהכל עבר בקלות

תודה לכן, יקרות
תודה ענקית על האצבעות והתפילות, זה פשוט מרחיב את הלב... אז, אני אחרי. בסה"כ היה בסדר (פשוט כבר הספקתי לשכוח כמה זה פשוט), נשאבו 20 ביציות, הופרו 8 באיקסי וממשיכים להמתין לחלוקה והחזרה ביום שני. הרופאה שלי נשמעה קצת מאוכזבת מהכמות הקטנה (יחסית) של ההפריות, אבל אני מנסה רק לחשוב על העובר האחד המנצח. אז בבקשה להמשיך ולהחזיק, אתן פשוט נפלאות, באמת.
שמחה לשמוע שהכל עבר בקלות
מחזיקה אצבעות שהעוברים יתפתחו יפה, ולהחזרה מוצלחת מחר!

מצב
הנושא נעול.
למעלה