מחר - שאיבה וים שאלות

קליתאה

New member
מחר - שאיבה וים שאלות

חברות יקרות, מחר הגיע זמן השאיבה (איזה כיף שזה יצא ביום שישי...) מתנצלת מראש על כמות השאלות אז: האם אני צריכה לחשוש? האם יש כאבים אחר כך? כמה זמן אחר כך מחזירים את העוברים? האם צריך / מומלץ להשאר בבית? (אני שומעת דעות חלוקות בעניין) שוב סליחה עם כל השאלות... וקצת נחת - היום א י ן זריקות !!!!

קצת תשובות-

את לא צריכה לחשוש, אבל טבעי שתחששי. זו בכל זאת הרדמה, ויש מתח של "כמה ישאבו" וכו´. באופן כללי הסבירו (או יסבירו) לך את הסיכונים-אבל זה בעיקר בשביל כסת"ח. כאבים אח"כ-יכולים להיות, אבל לא משהו שאי אפשר לסבול. לי כאב בעיקר כשקמתי, התיישבתי, התעטשתי וצחקתי (גם זה קורה לפעמים אחרי שאיבה)-זה בגלל שהשחלות מוגדלות ונדקרו מספר פעמים בשאיבה. עובר אחרי יום-יומיים. בכל מקרה אם יהיה משהו רציני יותר-תתקשרי לדווח ולשאול אם זה בסדר. להשאר בבית- בעקרון את אחרי הרדמה מלאה, אז אסור לנהוג 24 שעות ואולי תרגישי קצת מטושטשת (לא בטוח). תראי איך תרגישי ולפי זה תחליטי. חשוב מאוד-להמשיך לשתות הרבה הרבה מים גם אחרי השאיבה! תהני מהיום, ובהצלחה מחר!

קליתאה

New member
תודה לך שמש יקרה

אני לא מפחדת מהרדמה כללית - מבחינתי - להיות מורדמת על כל זריקה... התכוונתי אם אחרי החזרת העוברים צריך להישאר בבית... כשאתעורר מהשאיבה כבר הודעתי לבעלי שהולכים למסעדה מפוארת...

אחרי ההחזרה ממליצים על 3 ימי

מנוחה בד"כ. אבל הדעות באמת חלוקות. בכל מקרה, גם אם תנוחי, לא מומלץ לשכב במיטה כל היום אלא להיות בתנועה. לנו אמרו "לחיות חיים רגילים".

יובל@

New member
ממש לא!! ../images/Emo21.gif

בהחלט לא מומלץ לאכול ארוחה כבדה אחרי שמתעוררים מההרדמה ויוצאים מהשאיבה מאחר וחומר ההרדמה גורם לפעמים (ואני מדגישה לפעמים ולא אצל כל אחת) לבחילות ואף להקאות ועוברות מספר שעות עד שהוא מתנקה מהגוף לחלוטין. זכור לי על מישהיא בפורום שסיפרה שאחרי שהתעוררה היתה כל כך רעבה שזלזלה בלי לחשוב ואחר כך הקיאה הכל. אז עדיף לאכול משהוא קל ולא מכביד. שתהיה לך שאיבה קלה והפריות פוריות!

קליתאה

New member
תודה, אני כבר זוממת על מוקפצים...

אני אמורה לשכב אחרי ההרדמה שעתיים - ואחר כך ללכת ולצ´פר את עצמי (ובן זוגי היקר)

מיכל ק-ש

New member
קליתאה

קודם כל - שיהיה בהצלחה. אין ממה לחשוש. את תורדמי ולא תרגישי כלום. אחרי שתתעוררי יתכנו כאבים, אבל כל אחת מגיבה אחרת. אצלי למשל הכאבים היו ממש ממש קלים. כמו כאבי בטן של מחזור קל. את העוברים מחזירים כ-3 ימים לאחר השאיבה. לגבי המנוחה - כל בית חולים והמדיניות שלו. ביום השאיבה כמובן שתנוחי. וממילא יום לאחר מכן זה יום שבת, אז נחסכת ההתלבטות אם ללכת לעבודה או לא. אני חזרתי יום לאחר השאיבה לעבודה, אבל הקפדתי לעשות הכל באיזי ולא להתרוצץ. אז אל תתאמצי ותקפידי לשתות הרבה. מיכל

נטאשה

New member
קודם כל בהצלחה ../images/Emo65.gif

לכל אחת תגובה אחרת לי לא היו בכלל כאבים לאחר השאיבה אבל בחרתי לא להשתולל בתקופה שבין השאיבה להחזרה וגם לאחר ההחזרה אני שומרת על פרופיל נמוך יעזור - טוב לא יעזור - גם טוב בדרך כלל מחזירים לאחר יום, זאת אומרת שלך יתכן מאוד שיחזירו ביום ראשון מקוה שיהיה לך יבול פורה ומובחר ושהכל יעבור בשלום ושתצטרפי למחלקת הדוגרות יחד איתי ואתושקה וכלשםתפוס - להלן הדוגרות הנוכחיות אולי יש עוד, אני לא יודעת דלית

אתושקה

New member
דליתוש....

דליתוש, אני מתחילה להרגיש אט...אט את סימני איבוד השפיות שלי הולכים ומתקרבים כבר ביזבזתי הון עתק היום על קניות באינטרנט, קראתי ספרי קריאה שמונחים על המדף מאז התיכון ואפילו ראיתי "ריקי לייק" בטלוויזיה (הדרדרות מוחלטת!) מה מצבך?? אתי

נטאשה

New member
אתושקה - ריקי לייק???????????????

להתדרדרות כזאת לא ציפיתי ממך!! האמת שגם אני מתחילה לטפס ואני רק ביומי השני מאז ההחזרה מחר יש קצת סידורים ובשבת מוזמנים לחברים אז אני מסודרת ומיום ראשון מתכוונת להתחיל לעבוד כרגיל האמת שגם היום ואתמול עבדתי קצת אבל במינון ממש נמוך (חלק מהעבודה שלי מתבצעת מהבית) גם אני חשבתי עלייך ותכננתי לחפש אותך בערב...כאן אני מוצאת את עצמי אוכלת המון ודיי חסרת סבלנות קוראת ספר אבל לא מצליחה להתמיד ברציפות וזהו זה ממש לא קל ויתכן מאוד שגם אני מתחרפנת בקרוב תחזיקי מעמד דלית
(חלק מההתחרפנות שלי....) דלית

אתושקה

New member
דליתוש...הצילו -{

לא מפסיקה לאכול??? אני אוכלת כל מה שזז!!!! אפילו בעלי התחיל לפחד לישון לידי בלילה... תיכננתי לחזור כבר היום לעבודה אבל קיבלתי אולטימטום חד משמעי מהבוס שלי לא להעיז להתקרב לסביבת המשרד, אז ישבתי גם היום בבית, קיללתי את כל העולם, עשיתי לבעלי את "המוות" בטלפון והאשמתי בכל את ההורמונים, באופן שאין סיכוי שהוא יכעס עלי (אם כבר אז לנצל את המצב לא??) ביום ראשון מתכננת לחמוק לי בשקט בשקט למשרד בלי שאף אחד ישים לב.... אם תאמרי לי מתי את מתכננת להיות פה (אני מבינה ש"פה" זה בצ´אט) אני אכנס גם. בינתיים....תתרחקי מחפצים חדים...כי יש רגעים שאנחנו מסוכנות להחריד!! אתי

3אריק

New member
לכל הבנות , שאיבת ביציות

קליתאה שלום . אני רוצה לספר לך לשתף אותך והעיקר להרגיע אותך. רק להשכלה כללית ,אני מטפל אלטרנטיבי ומתמחה בתחום ההפריות . אחת מהמטופלות שלי עברה אתמול שאיבת ביציות בהדסה הר הצופים ובמקביל גם הופרו הבציות הנשאבות בזרע בעלה . היום היא קיבלה תשובה שהופרו 8 מתוך 9 הבציות ומחר יום שישי היא הולכת להחזיר אותן מופרות לרחם . למרות שזו לא הפעם הראשונה בשבילי אני מאד מתרגש בעיקר ומכיוון שאני הולך איתה להחזרה בחדר הניתוח . בקיצור ,הבחורה הזו טופלה על ידי סידרה של 12 טיפולים והיא לא האמינה כמה פחות כאב לה אם בכלל לעומת השאיבה הקודמת ,חוץ מזה השאיבה נעשת בהרדמה כללית כך שאם כואב זה לאחר השאיבה . לכן קודם כל והכי חשוב שתנסי להיות כמה שיותר רגועה ותחשבי רק על דברים חיוביים . והעיקר שיהיה לך בהצלחה . למה שאנחנו מכוינים את מוחנו זה מה שאנו מזמנים אלינו . בהצלחה אריה רפלקסולוג ומטפל בכיר

קליתאה

New member
היבול - 26 ביציות!../images/Emo57.gif

זהו השלב הכואב נגמר, לשמחתי עם יבול מכובד ביותר עדיין כואב לי - בגלל הכמות עכשיו נחכה לתוצאות האמיתיות...

למעלה