מחר צו ראשון :}

RobinhooDw

New member
מחר צו ראשון :}

כולם שואלים שאלות בקשר לצבא ועכשיו יוצא שגם לי יש :} יש לי מחר צו ראשון, מקווה שילך טוב, שמעתי שזה לא קל, צריכים לקרוא מאמרים, לשוחח עם איזה פקידה למשך -+שעה... קצת מלחיץ :} הבעיה היא שכפי שהבנתי מכם, גמגום מוריד פרופיל ואת זה כמובן שאני לא רוצה. לא גמגמתי כבר המון זמן, רק אולי במצבים שממש מלחיצים אותי, או מילה אחת או שניים שתקועות לי פסיכולוגית. לכן אני אצטרך כנראה להסתמך על המזל שיאיר לי פנים. הלחץ הורג אותי :}, הלוואי ופשוט יכולתי ללכת מחר לבית ספר כרגיל. בכל מקרה אני בטוח שהכל יהיה פ'סדר, הכל עובר בסוף וגם זה יעבור

thesword

New member
בהצלחה..

קודם כל בהצלחה מחר בראיונות הטרום צבא.. עכשיו בקשר לצבא והפרופיל.. אני זוכר בזמן שעברתי את הבדיקות, הם לא הורידו לי את הפרופיל בקשר לגימגום, אלא כשהגשתי ערעור הם הורידו לי אותו.. תהיה שאלה בקשר לגימגום שלך, אני לא זוכר בדיוק מה היא. אז בהצלחה...

shuky63

New member
תחשוב מה אתה רוצה להיות בצבא ולפי

זה תדבר על הגימגום שלך.למי שרוצה תפקיד קליל בצבא גימגום דוקא יכול להיות כלי מעולה להשיג זאת.ולמי שרוצה להגיע רחוק הורדת הפרופיל על הגימגום היא בהתאם לרמת השטף ובכל מקרה גימגום לא מונע שום תפקיד כמעט(למעט אולי קורס טיס)

a e q u i t a s

New member
גימגום ופרופיל

לא ידעתי, שגימגום מוריד פרופיל, האם יכול להיות שהורידו לי פרופיל מבלי שדיווחתי? בעצם, כנראה לא צריכים לדווח, אלא רק לשמוע..?!

למעלה