מחר צ´אט בעשר וחצי בערב

.אחת

New member
מחר צ´אט בעשר וחצי בערב

בצ´אט של החדר בתפוז. רציתי לעשות היום, אבל שכחתי להגיד מראש את השעה, אז כדי שלכולם יהיה זמן להתכונן, אני מודיעה יום מראש. (עימך הסליחה מיקי) אחת

אבל בשעה 22:00 יש יצפאן אבל אני באה

כשיש יצפאן? בטח שאני יהיה כאן ביי חלשה ואוהבת- מיקי

אבל בשעה 22:00 יש יצפאן אבל אני באה

כשיש יצפאן? בטח שאני יהיה כאן ביי חלשה ואוהבת- מיקי

neta_k

New member
למה הכוונה?

אני חדשה פה ולא ידעתי שנפגשים בצאט. האים כולם מוזמנים? אשמח מאוד להיצטרף גם שלכם נטע

.אחת

New member
כולם מוזמנים. נכנסים דרך הקישור

למעלה, של צ´אט או סי די .אני מיד נכנסת (סליחה על העיכוב, לקח לי המון זמן להצליח להתחבר לאינטרנט זהב)

neta_k

New member
גם היום אני בסדר

היתי אצל הפסיכאטר היום והוא כל כך הוקסם עד שלא האמין לי שאני בעצם עצובה. שינו לי קצת את התרופות ואני מקווה שהגוף יתרגל לשינוי מהר והתוצאות יהיו חיוביות שלך נטע

נטע - שמחה בשבילך נשמה שלי רק את

תמשיכי בטיפל ותראי איך את תרגישי טוב יותר מיום ליום,שמחה נורא שאת מרגישה טוב. זה נותן יל כוח לדעת שאת בסדר זה מחזק אותי כי לפני כמה ימים היית נורא עצבוה ומדוכאת כמוני ופתאום את בסדר, ואנחנו לוקחות אותה תרופה וזה חשוב מאוד, כל כך שמחה שוב בשבילך אין לך מושג למרות שאני ואת לא מכירות אישית וכל חברי הפורום לא מכירים אישית אחד את השני-זה כאילו שכבר מכירים וחיים שנים ביחד. לו ידעת נטעמ נ כמה אני רוצה ומייחלת שיהיה לך טוב. אתמול הייתי חלשה מאוד כנראה מהכדור החדש והייתי מדוכאת מאוד,ולא היה לי כוח וחשק להדליק את המחשב,אבל אני תמיד איתכם, כולכם בלב שלי כל אחד לחוד וכולם בייחד. זה יהיה לי קשה להיות באשפוז והייתי נורא רוצה שתבואו לפחות החלק היותר מוכר שמתכתב איתי כמו מיסטר, אחת, את , חנה, רועי , מוטרדת, ושרון, וסיזיפוס- יום אחד לבקר אתי זה יעודד אותי מאוד אם תקבעו יום ותגיעו למרות שזה נורא קשה אני אהייה ברמב"ם בביתן 6 ככה זה ניקרא. זה לא קשה למצוא את המקום ומקקוה מאוד שתבואו אומנןם אני אהיי החלשה ומדוכאת ותחת השפעות כל טיפול תרופתי אבל זה ימלא אותי באור פנימי אם תגיעו. אוהבת- מיקי הטלפון שלי רשום כאן כאחת ההודעות, לבסוף יום שני אני מתאשפזת בשעה 10:00 בבוקר. עד הערב זה בדיקות ואחר כך חופשי. ז ו חלקה פתוחה לחלוטין כמובן עם ביקורים חופשי עד שעה 20:00 בערב. ואני תמיד ישמח לקבל אותכם כשתודיעו לי בטלפון שאתם באים הלוואי ותבואו תכתבי בשמי שאני מבקשת שתבואו לבקר אותי לפחות השמות שציינתי ואם מישהו עוד מוכן להגיע לבקר אותי כשאהייה באשפוז של אציינתי זה מעולה רק יוסיף ויוטב לי. כי אני קצת חלשה ואין לי כל כך כוח לכתוב הכדור הזה -ציפרמיל- קצת מחליש אותי. תכתבי בבקשה הודעה בשמי שאניט מאוד מבקשת וחייבת לראות אותכם איתי, להחזיק לכם ביד שתעבירו לי את האנרגיות החיוביות שבכל אחד ואחת מכם, וזה ישפר אותי ואת מצב רוחי את ההרגשה התיאבון והכל , הלוואי שתבואו תכתבי את זה שאני מבקשת בבקשה נטע יקרה- אין לי כל כך כוח לכתוב. אוהבת = מיקי

למעלה