מחר פרק אחרון???

קוקולה2

New member
מחר פרק אחרון???

בעיתון כתבו שמחר ישודר הפרק האחרון של סטארגייט.... מה קורה????? לדעתי אנחנו אפילו לא קרובים לסוף העונה!!

digidestined

New member
כן, מחר פרק אחרון

העונה הזאת באמת עברה נורא מהר... (אם אני אומרת לדוגמה שבפרק של מחר תשתתף דמות כלשהי, בלי להוסיף לזה שום מידע נוסף זה נחשב ספויילר? אני מניחה שכן, אז אם זה כן ---> ספויילרון בפנאי פלוס כתבו '...סקארא, הבן של טיאלק...' סקארא?? הבן של טיאלק?? לא ידעתי שלראיאק יש תאום... נו באמת לא יכולים להתרכז שנייה ולא לכתוב שטויות??

טים ג

New member
העונה הבאה משודרת בארה"ב../images/Emo35.gif

אין לי כוח לחקות עד שתגיע ארצה, להתחיל להוריד

א ו נ י ל

New member
חחח קאזה זה ללוזרים...

בכל אופן כל המסכנים שמשתמשים בקאזה אז זמין להם 2פרקים מהעונה ה-7{באיכות זבל}אבל מי שטיפה יותר חכם ויודע לעבוד עם אימיול אז העונה ה-7 זמינה גם עם פרק3...{באיכות DVD Rip}... אגב כבר אמרתי שקאזה זה ללוזרים..?

א ו נ י ל

New member
וואי והכי הכי חשוב:

רק באימיול כל הפרקים זמינים להורדה מהעונה ה-1 עד העונה ה-7,וכל הפרקים באיכות הכי גבוה שקיימת{DVD}...

הבהרה ../images/Emo88.gif

כל הודעה שתכיל קישור לתוכנת שיתוף קבצים תימחק, נתתי לכם 24 שעות ליהנות מהלינק האחרון על המיול, אבל זהו, נגמרה החגיגה. אני מבין שלאור האופי של שידור הסדרה בישראל יהיו תמיד דיבורים על הורדות ועל כן אני לא אמחק הודעות שאומרות "בקאזה יש את הפרק ה-50 מיליון" או מנוסחות באותה צורה, אני כן אמחוק ובשלב מסוים אחסום אנשים שמצרפים לינקים. רוצים לעבור על החוק ? בבקשה תשתמשו במסרים/תוכנות צ'אט שונות אבל לא בפורום הזה !

למעלה