מחר פגישה עם הרב גרינברג בירושלים!

גנימדס

New member
כן!

שלום לך, איקס איקס איקס כוכבית אולי אתה לא מכיר אותי, (ולמה שתכיר?) נהגתי לכתב הרבה בפורום גייז דתיים בוואלה- מנוחתו עדן ואני חיב לצין שחשבתי לכתב כאן. ואז נתקלתי -שוב- באותה תופעה של אנשים שמלאים שנאה להומוסקסואלים- שהיא כן -או-לא חלק משנאה עצמית , בהמון דברים אכזריים שנועדו להגג על גייז כמה זה איום ונורא..בלה בלה בלה בלה והגעתי למסקנה ש-די. בפורום הישן של וואלה היתה ניקים של אנשים שידעו להפיץ שנאה לכל עבר, לענות את עצמם ולעתים-רק אחרים(זה הרבה יותר כיף??) בדברי רהב והבל שנבעו משנאה ומחסר הבנה -ויותר גרוע--חסר רצון להבין מישהו אחר. והנה , קפצתי לבקור בתפוז, מסבות אלו ואחרות ולרגע הצצתי גם בפורום של הגייז הדתיים, ואוכזבתי לגלות שגם כאן יש אנשים כאלה. חבל. ולסכום: 1.כן. הרב גרינברג הוא אורתודוקס. 2. אל תשפט אדם עד שתלך מטר בנעליו. 3. נסה לא להרס את הפורום הזה. זה סתם לא מנומס.

dkey

New member
גני המתוק, תשאר חמוד

כמה מאיתנו קיבלו החלטה שמתיחסים לXXX כאל טרול. אז לרוב לא עונים לרוע שלו. המקום הרבה יותר כיפי ומעניין לעומת הנוקשות וכל הטררם של מה שהיה שם. ויש כאן כמה ממש חמודות (מי אמר יום ויודי
ולא קיבל) וחמודים וכאלה שהיו חמודים והיום חמודות. ואני כמובן ואתה יודע מי אני

הרב האורתודוקסי הראשון שהתיר

משכב זכר. בקרוב נראה גם רב אורתודוקסי ראשון שהתיר לחלל שבת, לאכול ביום כפור, לאכול חזיר, והיד עוד נטויה. אבל האמת היה פעם רב אורתודוקסי שהתיר הרבה דברים. קראו לו פאולוס.

eshqodesh

New member
מחר פגישה עם הרב גרינברג בירושלים!

מחר יום חמישי 07.07.05 בשעה 20:15 יתקיים מפגש של "לב-דתי" - קבוצה לדתיים/ות - בהנחיה מקצועית הנפגשת במקום דיסקרטי בירושלים ומיועדת לבני כל הגילים. בפגישה זו יתארח בקבוצה הרב סטיב גרינברג, הרב האורתודוקסי הראשון מחוץ לארון. פרטים: צחי- 8556793-052 או בדוא"ל: [email protected]

dkey

New member
אוף שכחתי להגיד משו על גרינברג

ראיתי אותו במצעד. הוא נראה מאוד מאושר. חייכן. פנים טובות. היה בצמוד להרכב שניגן מוסיקה ספק קלאסית ספק חסידית. שר ורקד איתם. היה מעניין אותי לשמוע אותו.

יודיX3

New member
יהה תודה ../images/Emo13.gif

ואני מסכים עם כל מילה (במיוחד לגבי זה שאני חמוד ואה כן, לגבי זה שאין צורך להתייחס לXXX. טרול מזינים על ידי תגובות, ובעיקר נזעמות. על מנת שהטרול ימות לו בשקט כל מה שהוא צריך זה שיתעלמו ממנו.

dkey

New member
לא ראית?../images/Emo140.gif

החמאתי לך על הפורום. האמת שציינתי את יודי כי הרגשתי שלאחרונה הוא יותר עם הבן זוג שלו מאשר איתי

למעלה