חחח גם לדעתי.
F FunkyGiraffe New member 26/7/05 #17 זה עוד כלום, יש פורום אספני שקיות א סם והחלפת מפיות או לפחות היו לדעתי
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 26/7/05 #18 זה לפחות יצירתי... כאילו בפורום תחבורה ציבורית הם באשקרה נכנסים לשם רק בשביל להסביר לאנשים איך להגיע ממקום למקום...
זה לפחות יצירתי... כאילו בפורום תחבורה ציבורית הם באשקרה נכנסים לשם רק בשביל להסביר לאנשים איך להגיע ממקום למקום...
F FunkyGiraffe New member 26/7/05 #21 יודעת מה? תצחקי עליי שאני שולח לך דברים מאגניבים של הדג ולא תקבלי יותר כאלה. \: כאילו, מה, באשכרה, אני הפראייר שלך שאשכרה מבין את הרצון של אחרים לקבל ושולח?
יודעת מה? תצחקי עליי שאני שולח לך דברים מאגניבים של הדג ולא תקבלי יותר כאלה. \: כאילו, מה, באשכרה, אני הפראייר שלך שאשכרה מבין את הרצון של אחרים לקבל ושולח?
ה התופאיסטית New member 26/7/05 #29 אנייייייייייייייייי! ../images/Emo13.gif רק שאני ארגיש יותר טוב, בעזרת השם! איזה מין דבר מטופש זה להיות מצוננים באמצע הקיץ?!
אנייייייייייייייייי! ../images/Emo13.gif רק שאני ארגיש יותר טוב, בעזרת השם! איזה מין דבר מטופש זה להיות מצוננים באמצע הקיץ?!
A Amber68 New member 27/7/05 #30 ורק אני צריכה לקום ב5 בבוקר ולנסוע להעביר ת'ארבעה - חמישה ימים הבאים בצפון באיזשהו מלון\צימר\בקתת עץ שנמצא באיזה חור שאף אחד לא שמע עליו.. לפחות יש הרבה בריכות שם.. והמקום יפה.. כל שנה חברות שלי נוסעות ואני איכשהווווווו מפספסת את זה.. אבל תהנו כולכם..!!
ורק אני צריכה לקום ב5 בבוקר ולנסוע להעביר ת'ארבעה - חמישה ימים הבאים בצפון באיזשהו מלון\צימר\בקתת עץ שנמצא באיזה חור שאף אחד לא שמע עליו.. לפחות יש הרבה בריכות שם.. והמקום יפה.. כל שנה חברות שלי נוסעות ואני איכשהווווווו מפספסת את זה.. אבל תהנו כולכם..!!
N nap3 New member 27/7/05 #31 בירההההההה ../images/Emo72.gif../images/Emo99.gif יא ערן שנה לפגישתנו :] אנוכי אתה ושיר
P parnar New member 27/7/05 #32 וואלה!! איזה מצחיק זה היה, אני עובר מולכן ואתן לא מבינות למה אני מביט בכן בצורה מוזרה...