מחר עיר הבירה מי בא?
ע עוקפת מלמעלה New member 26/7/05 #26 באמאשלך? נו אז למה שאני לא אבוא גם ביום חמישי? "אני לא מוותר אני לא מוותר" חבל אבל, מה 12 מה? כשאני אחזור אפילו אח שלי עוד יהיה ער
באמאשלך? נו אז למה שאני לא אבוא גם ביום חמישי? "אני לא מוותר אני לא מוותר" חבל אבל, מה 12 מה? כשאני אחזור אפילו אח שלי עוד יהיה ער
° ° w a v e ° New member 27/7/05 #35 יש! יא.. איזה נחמד וזה חשבתי שאינמצב שאני אחזור הביתה ככה כי לוידעתי מתי זה יגמר, ואני אשוטט לי בגנים בלילה בלי בית טוב לדעת,מה.
יש! יא.. איזה נחמד וזה חשבתי שאינמצב שאני אחזור הביתה ככה כי לוידעתי מתי זה יגמר, ואני אשוטט לי בגנים בלילה בלי בית טוב לדעת,מה.
S skretch New member 26/7/05 #3 ../images/Emo45.gif הולך להיות בן עוולה! הרבה הופעות טובות! פיאר טרופרז כהן את מושון אמ16 בנגלהדת' (עם המון הארדקור) קאשי!!!! יא מאן! הארכיון שעומדים בקררב להוציא אלבום השבט המעולים שגם הם עומדים בקרוב להוציא אלבום יא מאן! רויאל וסגול 59! יהיה טוב, המון אנשים ! תהנו!
../images/Emo45.gif הולך להיות בן עוולה! הרבה הופעות טובות! פיאר טרופרז כהן את מושון אמ16 בנגלהדת' (עם המון הארדקור) קאשי!!!! יא מאן! הארכיון שעומדים בקררב להוציא אלבום השבט המעולים שגם הם עומדים בקרוב להוציא אלבום יא מאן! רויאל וסגול 59! יהיה טוב, המון אנשים ! תהנו!
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 26/7/05 #12 תתתתתתחחחחחחחחחח... עלק פורום תחבורה ציבורית.. עידו... איך הצחקת אותי עכשיו... טוב אני יבדוק באמת...