מחר סרבר צ'ק מחר סרבר צ'ק במייפל בין השעות 11 בבוקר עד 8 בעקב או בין 8 בבוקר ל5 בערב?
D dorchuk4 New member 30/11/10 #1 מחר סרבר צ'ק מחר סרבר צ'ק במייפל בין השעות 11 בבוקר עד 8 בעקב או בין 8 בבוקר ל5 בערב?
H Hasselblad New member 1/12/10 #5 יתכן ובוטל ../images/Emo2.gif נכון לכרגע הם שינו את זה ל סרבר צק של הקאש שופ בלבד!.
G GינGית New member 1/12/10 #6 תראי ................. יש ציפור נוספת שלחשה פה בפורום שכנראה זה יהיה ב-7/12
פ פעם 3 סוכריה New member 1/12/10 #7 יש לי הרגשה שה BB לא יגיע ב 7 בדצמבר.... אבל לא מבוסס על כלום. סתם תחושת בטן שזה בנתיים עוד גדול על נקסון אמריקה...
יש לי הרגשה שה BB לא יגיע ב 7 בדצמבר.... אבל לא מבוסס על כלום. סתם תחושת בטן שזה בנתיים עוד גדול על נקסון אמריקה...
Y yonVata New member 1/12/10 #9 הכי מאוחר שזה יכול להגיע זה 31-12 כי נקסון כבר אמרו שזה יגיע לפני 2011... ככה שזה באמת לא נראה לי כזה קריטי... אבל אולי זה רק אני
הכי מאוחר שזה יכול להגיע זה 31-12 כי נקסון כבר אמרו שזה יגיע לפני 2011... ככה שזה באמת לא נראה לי כזה קריטי... אבל אולי זה רק אני
ש שריתושי New member 1/12/10 #10 אמרו.. אז אמרו ../images/Emo3.gif אני באמת באמת מקווה שזה יגיע הכי מהר שיש
ש שריתושי New member 2/12/10 #13 אתה אמור לקבל איזה שיקוי מיוחד תחזור לעיר כל פעם לסיים משימות אצל האיש השמן. בסוף נקבל איזה שיקוי ורוד אם אני זוכרת נכון וכשאתה מגיע למקום הזה עם הקוצים, תלחץ על השיקוי והקוצים ייעלמו, כך שתוכל לטפס למעלה. ומזל טוב
אתה אמור לקבל איזה שיקוי מיוחד תחזור לעיר כל פעם לסיים משימות אצל האיש השמן. בסוף נקבל איזה שיקוי ורוד אם אני זוכרת נכון וכשאתה מגיע למקום הזה עם הקוצים, תלחץ על השיקוי והקוצים ייעלמו, כך שתוכל לטפס למעלה. ומזל טוב
מ מ י ל ר New member 2/12/10 #14 תודה! עשיתי כמעט את כול הקווסטים, הרגתי 3 יטי וכול זה ובאם! רמה 38 זה העיף אותי החוצה אוף רציתי את המדליה.
תודה! עשיתי כמעט את כול הקווסטים, הרגתי 3 יטי וכול זה ובאם! רמה 38 זה העיף אותי החוצה אוף רציתי את המדליה.
Y yonVata New member 2/12/10 #16 חחחח אתה לא מחכה הא? לא היה לי זמן השבוע בכלל כמעט לשחק... אני חושב שהיום בערב או מחר בבוקר יהיה לי קצת זמן לשחק עם הבנדיט שלי
חחחח אתה לא מחכה הא? לא היה לי זמן השבוע בכלל כמעט לשחק... אני חושב שהיום בערב או מחר בבוקר יהיה לי קצת זמן לשחק עם הבנדיט שלי