מחר סופשנה.

טל 182

New member
חופש מהנה! תנצלו אותו עד הסוף! ../images/Emo66.gif

כי זה בדרך כלל נגמר לפני שזה מתחיל... [וואו נראה לי שאני כבר יותר מחצי שנה בפורום...וזה הרבה בשבילי.] אחד מהדברים היותר חכמים שעשיתי בחיי הוא להכנס לפורום הזה. פורום ביט 69 - אתם מדהימים!! אני אוהבת אותכם כל כך!!!

liavii

New member
חופש נעים לכולם..:p

אבל ת'אמת אני כל כך שמחה וכל כך עצובההההההההה.. מצד אחד אני שמחה כי חופשש ווואו אני בט':) מצד שני..הט' של השנה עוזבים אותנו והינו בקשר מיוחד הכיתה שלי ועוד כיתה ט'.. ועכשיו הם עוזבים אותנו:'( לא נתפס..וגם שנה הבאה הבוגרים של ביצפר..להשקיע כדי להתקבל למגמה..:'( ע ז ב ו מוזרה שכמותי.. אני נכנסת "לדיכאו" XD

shirush1112

New member
חח וואה וואה.

איזו הענות. יאללה תחגגו-ובמילא לא מקבלים תעודות כי אסור לאירגון XDXDXD אז זה פשוט יום של לבוא להגיד שלום והביתה :] יואו יואו אני גדולה- אני ב-ט'
כיפלי!. [או שלא].

נוגעע

New member
חופש נעים לכם !

לא יודעת מה איתכם, בטח תבלו כל יום. אבל אני אהיה בייביסיטר לאחות בת 7 עד 4 כל יום.. מבאס הא? :/

moran916

New member
חופש מעולה לכווולםם

אהאה שנה הבאה יא' וואי אני מרגישה ממש גדולה.. האא אני רוצה לספר משהוו היום היה לנו בבצפר יום הכנה לגדנע היה פשוט גאוני כול השכבה עולים על מדים עושים ריצות ושכיבות שמיכה ,זה נשמע לא כיף אבל זה הדבר הכי גאוני בעולם וזה ממש מצחיק לראות את כולם על מדים היה אחד הימים המצחיקים. שנה הבאה השבוע הראשון יש לנו שבוע גדנע הולך להיותת אדיררר. אבל המפקדת משעמם ליייי חחחחח אללה עוד שני מבחנים ומסימייים

למעלה