מחר סופשנה.

shirush1112

New member
מחר סופשנה.../images/Emo23.gif

וזה קצת עצוב, וקצת שמח. אני מקווה שהחופש יעבור בשלום ובבטחה כי הקיץ האחרון לא היה משהו ואלה שגרים בצפון מבינים אותי. אני עצמי באמת צריכה באישזהו מקום קצת שקט כי זו לא הייתה שנה קלה בכלל. נכון שטסתי לחו"ל ...אבל מהרגע שחזרתי לא הפסקתי ללמוד..וזה היה לא קל. תהנו-תחגגו-תטוסו ואל תשכחו להכין תש"ב לחופש [זוועה]. אוהפתותכם, שיר.

טל 182

New member
ב-2 ביולי יש לי מבחן סיום במת' [בלע בלע בלע!]

אבל ב-3 ביולי אני הולכת לקנות גיטרה חשמלית!! ס-ו-ף-ס-ו-ף!!!!!!!

גם אני..זה בסדר..

אני בית ספר א'-ח'. אבל אני לא לודמת כבר..כל הספרים והמחברות בבית.. עכשיו זה רק חזרות למסיבת סיום, עורכים את כל הספרי מחזור המתנות לתלמידים וכל השטויות האלה..
וזהוו
תיכון

helush716

New member
היי כולם =]

גם אני רוצה לאחל לכם חופש מהנה, מרגיע, כייפי וגם מטורףף =] תשתדלו להנות, להיות עם החברים שלכם (במידה ואתם לא טסים) כי חשוב לשמור על קשר, כי אין שום דבר בעולם שיחליף חברות אמיתית. אז באמת, שיהיה אחלה חופש, תלכו להרבה הופעות, תשמעו הרבה מוזיקה וכמובן - שמרו על עצמכם ותהיו זהירים. סוף שנה מוצלח וחופש נעים לכולכם אני אוהבת אתכם פורום ביט 69!!
תמיד תמיד!!

NA BoldAs Love

New member
איזה עצוב ?!?!צאו מהסרט

חודשיים שלמים של חוסר לימודים שינה עד 3 בצהריים חו''ל מחנ''קים וטיולים! חופש גדול זה ענק! תחגגו !!!

אני מסכימה איתך לגמרי..!!

החופש הוא דבר ממש לא עצוב..חחח... ישששששש ססססווווףףףף שששנננהההה !!!!!! =]]]]]]]]]]] תהנו 3>

צפירטו

New member
מסכימהההה!

חודשיים של חופששששששששששששש!! חירות! בלי שיעורים, בלי מבחנים, בלי מורים ובלי לקום כל יום ב6 וחצי!!!! life is good!!! :]

סופשנה מהנה..

מקווה שכולנו נישאר בריאים... שיהיה לכם אחלה של תעודות... חופש גדול מגיע תהנו תנצלו כל רגע ורגע [גם שינה זה ניצול של זמן].... תצאו, תשמעו מוזיקה, תלכו להופעות, תרדו לאילת, בקיצור תעשו כל מה שיעשה אתכם מאושרים.... בכיף...בר.

einatit4

New member
חופש מהנה לכולם../images/Emo199.gif

אני מקווה שאני אוכל לבוא לאיזשהי הופעה של ביט

למעלה