מחר ניתוח

Fistandantilos

New member
מחר ניתוח

סוף סוף, אחר המתנה רבה, אני הולך לעבור את הניתוח ליישור המחיצה והסרת קונכיות באף. אני סובל כאבים נוראיים כבר הרבה זמן(כשנה הם בלתי נסבלים) ואני מקווה שזה יפתור את הבעיה. ניסיתי לפתור אלרטנטיבית קונבנציונאלית- להתעלם - אבל הכאבים ממש בלתי נסבלים. בקיצור מחר הניתוח ומשום מה אני בכלל לא מתוח רק מצפה לעבור אותו כבר ולחוש טוב יותר - ובכל זאת אשמח להמלצות של דברים שאולי הייתם ממליצים לעשות לפני. סופש נעים

לא יודע מה ההנחיות...

שניתנו לך לפני הניתוח, אבל אני הייתי הולך על צום (או ירקות/ פירות מקסימום), כמה טיפות של רסקיו, ורייקי. מה שהכי זמין לך... שיהיה בהצלחה, והרבה בריאות!

Fistandantilos

New member
עבר בסדר

תודה רבה על ההתעניינות, האמת שאני עדיין דואג קצת. היה כל מיני סיבוכים אבל אני חי :). לא הצליחו לעצור לי את הדימום עד כ 3 שעות אחר הניתוח וקראו לרופא המנתח מהבית ובסוף הדימום פסק, אך על חשבון עוד טמפונים בכל נחיר וכאבים רבים. לא יצא לי לישון כמעט ואני סובל מאוד מכאבים. אני מחכה ליום שני שיוציאו לי את התחבושות מהאף, ובתקווה ארגיש טוב יותר, בינתיים אני מרגיש בעולם אחר למען האמת =P הגעתי היום הבייתה והצלחתי לישון קצת המרגש יותר טוב אבל עדיין מטושטש וכואב מאוד כל מיני עיצות על מאכלים קרים ומה לעשות ייתקבלו ברכה. ושוב נחמד לשמוע על ההתעניינות.

למעלה