מחר נוסעים לאילת

אטיוד5

Active member
מחר נוסעים לאילת

אשתי ואני קדימה שני צווחנים בני 9 11 מאחור. איך משקיטים אותם? ושלא יריבו יותר מדי? פתרונות פשוטים יתקבלו בברכה.

הנסיעה עצמה - 4 שעות ממרכז הארץ

ועד 6-7 מצפונה כבר תהרוג אותם ביום הראשון. ולא לגרור אותם אל מקומות שכדי לבקר שם דרושים יותר משעתיים - מומלץ המצפה התת-מימי (רולל הקולנוע האינטרקטיבי שם בחצר ) , הפלגה לשם וחזרה מהחוף הצפוני ( המרינה ), לונה-פרק קטן ( גם ליד המרינה ), ביקור בקניון "מול-הים" ( Mall ), כולל גלידה ליד שולחן בבית הקפה בקומת הקרקע ), ואם השהוןת היא בבית-מלון, יש שם בכל אחד אטרקציות לילדים, בריכה וכו´. גם ביקור בריף הדולפינים וצפיה בחייות המחמד האלה בשעת האכלתם ( בתשלום ) קחו בחשבון - הטיילת בחוף הצפוני לרוב בשיפוץ, מלבד חלקה המזרחי, מחר יהיה ממש חם ( 30° בצל...), לכן לא מומלץ טיול ג´יפים או טיולים בטבע, למרות הרוח הצפונית הנעימה... הסיפור ממש לא זול, בכל מקום המחירים בשמיים... קניות - ללא מע"מ, אך לא הכל פטור ולא בכל סכום. בילוי נעים !!

אטיוד5

Active member
תודה על הטיפים לאילת

השאלה שלי נסבה יותר על הדרך לאילת. כלומר, איך משקיטים את המושב האחורי?

AYELET1

New member
מלבד זריקות הרדמה ? ../images/Emo8.gif

כשנסעתי עם ילדי לטיולים ארוכים, כולל אילת, לקחתי : ספרים משחקים, כולל דמקה לנסיעות ודברים "נדבקים" ללוח. ישנם משחקים שונים כאלו קלטות אודיו מתאימות בדרך שיחקנו משחקי מילים שונים- למשל, אחד אומר מילה, השני אומר את האסוציאציה שלו מהמילה וכו´. 7 בום (למרות שהילדים אולי כבר יודעים לוח כפל
) לכל אחד הוכן תיק גב קטן ובו עיסוקיו (הספרים וכו´ המתאימים לו). ובנוסף, נסיעה לא רצופה. לשבת 4-5 שעות רצוף , זה מייבש רצח. אז עצרנו לפיקניק גדול באמצע, וגם עוד מיני-פיקניק, וכך הגענו בשלום לאילת... שייה לכם בילוי נ-ה-ד-ר
!!!

vered4

New member
ובנוסף

לכל אחד בתיק הקטן, מחברת חשבון ועפרון. אפשר לשחק צוללות, ארץ עיר או לצייר דוגמאות. חוץ מזה מפה מפורטת של הדרך, כדי שיהיה להם מושג איפה הם, ואז הם יכולים לחפש את השמות על שלטים בדרך. שתי עצירות בדרך זה טוב. יש כאלה שיוצאים מוקדם כדי שהילדים ירדמו שוב בדרך. תבלו

מוטב קצת רעש בדרך כולל מוזיקה.

כי הבעיה בדרך כלל לא בהפרעות הילדים אלא בהירדמותו של הנהג...

זהבה נ

New member
הרעיון שהתנסנו בו היה מוצלח, תנסו

מבוא עשינו זאת על מנת לחזק התנהגות חיובית שאנו רוצים שתחזור על עצמה זו היתה ההגדרה שלי להסכם משחק הדרך הזה, לא רצינו שהדרך תהפוך לסיוט וכשנגיע לאילת כבר לא נוכל לסבול אחד את השני ורק התחלנו את החופשה, וחברים זה עבד נהדר. תכנית: חילקנו את הדרך יחידות , ושעות של זמן כל יחידה היתה 15 דקות וכל 4 יחידות זמן היו כמובך איך לא שעה אחת כל יחידת זמן הם קיבלו ניקוד שהיה כוכב, כל שעה (ארבעה כוכבים)שעברה ללא מהפכות ומלחמות עולם היתה "בונוס" הסכמנו על כללים ברורים: 1 על סכום שאנו ההורים החלטנו מראש עבור כל יחידה (רבע שעה). (תשלום סמלי שהיה מימילא מועבר אליהם כדמי כיס לכבוד החופשה). 2 סכום של כל בונוס(שעה) 3 הבטחנו בונוס נוסף למנצח בין השניים (לא חובה)עבל עבד יופי. כן ואסור לשכוח היו להם "קנסות" אם הם לא עמדו בצפיות שהוגדרו כמו הצקות הדדיות, הפרעות, צעקות, קללות או שמות גנאי אחד לשני וכתבנו את כל מה שאנחנו מעונינים למנוע. זה נעשה רק לאחר שהערכנו ביננו (אני ובן זוגי) את החשבון על מנת שלא נפשוט רגל עד שנגיע לאילת (לקח לנו עם 3 חניות ביניים כ 8 שעות ). הלכה למעשה: חלקנו אני ובן זוגי את הנהיגה האין סופית וכל פעם שעבר זה שלא נהג סימן ביומן קטן לכל ילד בדף נפרד את החישובים(מנסיוני צרך 2 פנקסים קטנים) הילדים ממש שמחו שהשעות עוברות להן ומצידם חבל שזה לא נמשך יותר זמן, ואני זוכרת את זה כמו גם הילדים עצמם כי הגענו למצב בנסיעה שאנו היינו מזכירים להם שעברה יחידת זמן של 15 דקות ושוב הינה אנו מתקרבים לארבע כוכבים וזה שעה וכדו´(אני מצידי התיאשתי שהנסיעה לא נגמרת ומאז אני טסה). אבל רבותי עם הצלחות אין ויכוח. זה היה נהדר ומומלץ והם זוכרים לנו זאת עד היום. למי שמעונין בעוד פרטים שישאל בהמשך ולמי שינסה בהצלחה טנסיעה מהנה. כי אצלנו זה היה ממש מהנה, כל פעם לקח ילד אחר את היומן וערך לו חישובים, הדבר יכול להיות בעיתי אם ההחלטה על הסכומים לכן מומלץ לערוך חישוב לפי המקסימום שאפשר לצפות בכדי לבדוק אם אפשר לעמוד בכך. להתראות, זהבה - פורום זכויות הורים

bimbo.

New member
פ ל ס ת ר. ושיהיה מספיק רחב.../images/Emo3.gif

תאמין לי, יהיה שקט. ושיהיה לכם בילוי של כיף

פתרון מאד פשוט-לנסוע בשעות לילה

עשיתי את זה בהתעללות אמיתית שצער בעלי חיים היו הורגים אותי בתור עונש. כי בנוסף לכך, השארתי אותם ערים בלילה בבית,עד מאד מאוחר והשכמתי אותם מאד מוקדם, כך שעד מצפה רמון הם חרפו את המשך שנת הלילה שלהם. הפסקה בחוות האלפקות הפסקה נוספת בערבה(יוטבתה או אחר). ווק מן לכל אחד עם האוזניות שלו(כי גם אני אמורה להישאר בחיים אחרי נסיעה שכזו). תשבצים, חידונים, טריוויה (יש לי ילדים מהזן המוזר הזה), וצ´יק צ´ק היינו כבר באילת. תבלו יפה בבקשה.

דליה.ד

New member
תארו לעצמכם שאנחנו נוסעים עם 5

היפראקטיביים במכונית ועוד חברה של אחת הבנות לקינוח....! כן, לקחנו קלטות מוסיקה שהם אוהבים. נשנושים מלוחים ומתוקים, ליטרים של שתיה כזו ואחרת, עצרנו במצפה רמון למתיחת רגליים, בערבה עשינו קפה, ביוטבתה ארוחת צהריים. למזלי כל ההיפרים שלי דווקא רגועים בנסיעה והם מסוגלים לשבת זמן ארוך ולהינות מהנוף או לישון. למעשה בני הקטן רק מריח את האוטו ו...zzzzzzz
כפי שנאמר: יותר מזל משכל. דרך אגב אנחנו תמיד יוצאים לנופש יום כיפור, מחירים מדהימים וכייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףף!

AYELET1

New member
את הצ´ופר של נסיעה בבחינת ...

זריקת הרדמה, היה לי עם הבנים שלי, כשהיו תינוקות. נפלא
לגבי יום כיפור- השאלה מה עושה מי שצם
(בן הזוג. לא אני. אבל לנסוע לבד - לא כיף...). ואגב, אני מכירה זוג שגם צם וגם נוסע בום כיפור לים המלח , ותהרגו אותי אם אני מבינה מה הטעם בכך... איך אפשר להנות כשצמים ?!

למעלה