מחר מפגש בעזריאלי

Netto

New member
מחר מפגש בעזריאלי

ערב טוב לכולם, מחר יום רביעי 23.4 יתקיים מפגש גולשים ומעריצי הסידרה נמלטים. המפגש במקור הינו מאורגן על ידי ועל ידי האתר נמלטים - האתר הישראלי - PrisonBreak.co.il, שנכון לעכשיו, האתר נמצא למטה זמנית. המפגש יתקיים בקניון עזראלי בתל-אביב. יש להתאסף ליד הבית הקולנוע של הקניון בקומה ה-2 בשעה 12:00 בצהריים. אנו נמתין כחצי שעה למאחרים. המפגש יסתיים לקראת השעה 17:00 אחר הצהריים (שעה משוערת). מה נעשה במפגש? היכרות בין כולם, נשוחח, נראה מספר פרקים במחשב נייד שאחד מאיתנו מביא, נצלם תמונות, נאכל צהריים ביחד ונעשה גם קצת קניות ואם תרצו אולי נלך לראות גם סרט... =] טוב אני לא יפרט יותר מידי, מה שיגיע יראה כבר. כולם מוזמנים... אז נראה אותכם? :) לבירורים ופרטים נוספים: דור - 0526321563 בעל האתר, נמלטים - האתר הישראלי - PrisonBreak.co.il

Netto

New member
התאריך הוא מחר יום רביעי 23.8 :\

למה לעזעזל רשמתי 23.4? טעות שלי:\

Netto

New member
פורסם בפורומים שלנו לפני שהאתר נפל

ועכשיו אני מפרסם פה כדי ליידע את אלה שיודע מהמפגש, שהמפגש מתקיים כרגיל ולא התבטל. מצטער שלא פירסמתי גם כאן לפני זה אבל התלבטתי וזה מה שקרה.. מי שיכול יבוא, מי שלא לא..

אני חדשה באתר, אבל..

סליחה על הזילזול.. אבל אתם לא רציניים .. נכון? להיפגש ולדבר על הסדרה...? זה נשמע כמו מועדון מעריצים של מייקל ג'קסון..
מה באמת הגיל הממוצע פה?

נכון זה לא באמת לדבר על הסדרה

זה הסקרנות לראות אם יש יפות בפורום. בגלל זה נפתח שירשור תמונות...

והגיל המומצע פה זה אממ חישוב קל

אני בן 22 ואת בת 35 אז 28 וחצי זה הגיל המומצע :]

למעלה