מחר מכבי תא במלחה!

z dead

New member
יש שידור,למגדל אין ספסל

אבל יש לה את פניני שאמור להתמודד ויכול לצאת עם היד על העליונה מול אליהו כ4 ומול יאסטיס כ3 ואז אולי מתבטלת העובדה שאין למגדל ספסל בגלל חג'ג' הפצוע ובגלל שגולמאץ אפס. למכבי אין שחקן ברמתו של ג'נקינס או בעל ניסיון כמו של טפירו אבל יש לה סגל של 11 שחקנים לעומת 8 של מגדל. למגדל אין מחליף לגארדים למכבי יש מיליון מחליפים גם לגבוהים וגם לגארדים. למכבי יש את ארנולד ושארפ בתור ישראלים. למכבי יש את השופטים,למרות שגם למגדל לא חסרה עזרה מהשופטים,אבל לא כמו מכבי. בקיצור פניני התולעת הבזויה(בגלל שהוא 3-4 ויכול לשחק כ"גבוה" מול אליהו הנקניק וכ3 מול יאסטיס חסר הכדרור) וג'נקינס(השחקן הכי מוכשר מחר על המגרש בשני הצדדים וזה כולל את וויציץ הזקן.) הם שחקני המפתח של מגדל. במכבי שחקן המפתח זה הסגל העמוק וספאחיה שצריך לדעת להשתמש בו נכון. בכשלון לשתי הקבוצות. :)

Pure M

New member
לפי מה שהבנתי..

משודר רק בהוט ויפורסם היום בעיתוני הספורט או משהו כזה.

bobas

New member
ילה הפועלל

אם הפועל תשחק חכם ,ותכניס כדורים לאוסטין לאזור הצבע ,שם אין למכבי אפ אחד שיכול לשמור עליו ,אם טפירו יפסיק לשקשק כל פעם שהוא רואה מחלה מול העיניים ,אז הפועל תנצח. למכבי יש יותר שחקנים אבל במלחה עם הקהל השנה היא יכולה וצריכה לנצח אותם... יש גם את ג'נקינס על הספסל .ולדעתי השחקן שיפגע מזה הכי הרבה זה טימי באוארס , שתמיד נראה לי קצת אדיש במשחק . אם הפועל לא מנצחת היא פארשית!! אני לא מאמין שאני כותב את זה אבל אני רוצה השפלה של המחלה .לרמוס אותם. אני רוצה לראות אגלי זיעה על הקרחת של הבבון פנאן. אין על הפועל.

z dead

New member
אל תהיה אופטימי

לי אישית לא משנה מה תהיה התוצאה למרות שאני חושב שלנהריה עדיף הפסד של מגדל...אבל,למגדל יש רק שלושה ישראלים עכשיו כשחג'ג' ונאור פצועים - טפירו,מרקו,פניני. משחק לא טוב של פניני או של טפירו משאיר את מרקו מול וויציץ או מול 4 זריז. טפירו ופניני לא נופלים מאף אחד בקו האחורי של מכבי וגם עולים על הרוב שם אבל מרקו לא מסוגל להתמודד מול 4 זריז וגם לא כ"כ מול שחקן כמו וויציץ שפחות משחק מתחת לסל ויותר זורק מחצי מרחק או מהשלשה ומוריד כדור לרצפה. שלא לדבר על מקרה שבו אחד הישראלים יוצא בחמש עבירות... בגלל שיש גם את ג'נקינס וגם את באוורס בקו האחורי טפירו לא צריך להיות יותר מסביר. בגלל שיש גם את אוסטין וגם את גולמאץ' וגם את מוריס מרקו לא צריך להיות יותר מבסדר. אבל כל המשחק של מגדל תלוי בפניני הוא המאץ'-אפ הטבעי היחידי מול ששון,יאסטיס,בורשטיין,ואליהו...שזה בעצם שליש קבוצה של מכבי. מגדל צריכה לפתוח בחמישיה נמוכה של ג'נקינס,באוורס,טפירו,פניני,ומוריס אחרת לא יהיה לה ספסל וטפירו גם ייאלץ לשמור על הלפרין או על בינום...ואפילו על שני השחקנים הדי בינונים האלה הוא לא ממש מסוגל לשמור,על בורשטיין ויאסטיס הכבדים כן. פניני צריך לפתוח כ4 כי לא אוסטין ולא מרקו לא מסוגלים לשמור על אליהו...אוסטין כי לא אוהב לשמור,מרקו כי הוא סנטר. ומוריס צריך לפתוח כסנטר במקום אוסטין כדי למנוע מאוסטין לצבור עבירות בשמירה על וויציץ,ומצד שני מוריס הוא שחקן בעייתי עבור וויציץ בהגנה...הוא חזק,הוא ריבאונדר ויש לו לפי הסטט'(לא ראיתי אותו משחק) קליעה לא רעה. פניני בעייתי מבחינת אליהו כי יש לו קליעה וכדרור ואליהו לא יוכל לשמור עליו,בהגנה פניני בעייתי מבחינת אליהו כי הוא שומר לא רע על שחקנים בעמדה של אליהו..וכי אליהו שחקן מוגבל...בנוסף לעובדה שאליהו רך ופניני מלוכלך(חרוז). טפירו,ג'ינקינס,ובאוורס בנוסף לקו הקדמי המהיר של פניני ומוריס יכולים גם להריץ את מגדל למתפרצות ולמשחק מהיר,כשוויציץ חצי מת ובורשטיין או יאסטיס מתפקדים כשלוש ולא פארקר החמישיה של מכבי איטית לאללה. אבל שוב...הכל תלוי בפניני שבעצם מתמודד עם שליש קבוצה של מכבי במאצ'-אפים השונים,משחק לא טוב שלו או בעיית עבירות..ואין למגדל מה למכור מול מכבי כ"כ. לא ייאמן איך תולעת בזויה ושחקן די בינוני בסה"כ הופך לשחקן מפתח בקבוצה במקום השני בארץ(זמנית?). אני בכל מקרה לא אראה את המשחק כי אני אהיה בעבודה הנפלאה שלי....תבלו.

bobas

New member
ניתוח מעניין .

אתה רואה את הפועל לא עולה עם אוסטין ? אין מצב. אני דווקא חושב ששמיר יעלה עם מרקו וטפירו בחמישיה ,כשגולמאץ,אוסטין ובאוארס משלימים את החמישיה. לפחות לדעתי ,פניני הוא לא השחקן שעליו יפול ניצחון או הפסד הערב .אבל,הישראלים יצטרכו היום להזהר עם העברות יותר כי חג'ג' ונאור לא משחקים ... שוב,אם אוסטין וטפירו יהיו טובים אין למכבי כלים ממשים לעצור אותם... לא הייתי מרכז את השמירה בעיקר נגד וויצ'יץ ,כי את הנקודות שלו הוא לרוב קולע למרות שהוא מגיע למשחק לא בשיאו .אבל כן הייתי מרכז שמירה ולחץ על מובילי הכדור ביינום ולא לתת לשארפ להיות חופשי (כולם אומרים את זה אבל הדרעק הזה תמיד קולע טוב נגד הפועל ).. בכל מקרה , המשחק מחר נגד אשקלון בטדי הרבה יותר חשוב לי מהמשחק הערב שכמובן אראה בטלויזיה.

z dead

New member
אם רוצה לחץ על הכדור

אתה לא יכול לשחק עם טפירו כ2 וגולמאץ' כ3. אתה משחק עם ג'נקינס ובאוורס כ1-2 וטפירו כ3,כמו שאמרתי קודם בנוגע למשחק מהיר. כדי לשחק מהר וגם ללחוץ מול קבוצה שאליהו הוא ה4 שלה פניני צריך לשחק בתור 4 מהצד השני. אם הקבוצה השניה שוברת את הלחץ ומגיעה איכשהו לסל אתה צריך שחקן אתלטי ומהיר ובעיקר חוסם טוב שיפריע לחודרים ואוסטין לא אתלט גדול ולא מהיר במיוחד וגם לא חוסם טוב,מוריס בתור סנטר כן(לפחות לפי הממוצעים שלו). מה גם שכשאין לך ספסל אתה לא יכול להרשות לעצמך שהכוכב של הקבוצה - אוסטין,יסתבך בבעית עבירות על ההתחלה אם זה בשמירה על אליהו ואם זה בשמירה על וויציץ ולכן שוב,מוריס צריך לפתוח כ5. וגם צריך לשמור על הכוחות שלו עד לדקות המכריעות של המשחק,אוסטין לא בדיוק ניחן בכושר טוב מידי. פניני השחקן אולי הכי חשוב כי הוא מתמודד עם שליש קבוצה של מכבי וכי הוא יכול לשחק גם כשמגדל משחקת עם חמישיה נמוכה (כ4) וגם בחמישיה גבוהה (כ3),הוא היחידי שיכול לעשות את זה,לא באוורס ולא טפירו יכולים לשחק 3-4 מפאת חוסר בס"מ ואפילו לא גולמץ' כי הוא איטי מידי וגם לא ממש שחקן,שלא לדבר על ג'נקינס שהוא בכלל 1.84 ומסוגל במקרה הכי קיצוני לתפקד כ2.

למעלה