מחר מחר מחר!!! ייייששש!!!! רק שאני לא אוכל להנות מהפרק בגלל מבחני הסמסטר האלה רררר@@@!!!
G GinGerit New member 24/1/05 #1 מחר מחר מחר!!! ייייששש!!!! רק שאני לא אוכל להנות מהפרק בגלל מבחני הסמסטר האלה רררר@@@!!!
G gilmorefreak New member 24/1/05 #2 ממממממחחחחחחחחררררררר!!!!!!! למרות שבעיקרון זה יהייה "זמין" רק מיום רביעי בבוקר..לא אכפת לי!
H hbam New member 24/1/05 #4 מזדהה :| גם לי יש מבחן סמסטר יום רביעי, אבל ישר כשחוזרים הביתה רואים תפרק
G GinGerit New member 25/1/05 #5 לי יש מבחן יום שני אבל אני חייבת ללמוד מעכשיו... את עתודאית גם? מה את לומדת? איפה?
H hbam New member 25/1/05 #6 אררררר ../images/Emo46.gif עתודאי, הנדסל חשמל, אוניברסיטת ת"א גם לי יש מבחן בשלישי... אבל זה גילמור.. ובנוסף יש גם 24 - אי אפשר שלא לראות P: מה את לומדת ואיפה? :}
אררררר ../images/Emo46.gif עתודאי, הנדסל חשמל, אוניברסיטת ת"א גם לי יש מבחן בשלישי... אבל זה גילמור.. ובנוסף יש גם 24 - אי אפשר שלא לראות P: מה את לומדת ואיפה? :}
G GinGerit New member 25/1/05 #7 אופסי...סליחה סליחה סליחה... אני לומדת הנדסאי חשמל במכללה הטכנולוגית בבאר שבע עכשיו מתחמקת מללמוד למבחן מסמטר בתורת החשמל אבל...אתה, גם סטודנט, גם לחשמל וגם אוהב בנות גילמור! רוצה להיות חבר שלי?
אופסי...סליחה סליחה סליחה... אני לומדת הנדסאי חשמל במכללה הטכנולוגית בבאר שבע עכשיו מתחמקת מללמוד למבחן מסמטר בתורת החשמל אבל...אתה, גם סטודנט, גם לחשמל וגם אוהב בנות גילמור! רוצה להיות חבר שלי?
H hbam New member 25/1/05 #15 שדו"א אני לא אגיד את השם המלא כדי לא להפחיד את האנשים פה בהצלחה גם לך עוד 12 שעות גילמור ))))))))))))
שדו"א אני לא אגיד את השם המלא כדי לא להפחיד את האנשים פה בהצלחה גם לך עוד 12 שעות גילמור ))))))))))))
G GinGerit New member 25/1/05 #17 האמ...לא הבנתי מה זה... חחח תודה שיהיה לך בהצלחה ושיגיע גילמור מהר!!!!!!
G Gilmore Girly New member 25/1/05 #8 מה יש היום?!?!?! באיזה ערוץ? באיזה שעה? רגע....זה העונות בארה"ב?
G gilmorefreak New member 26/1/05 #18 ../images/Emo3.gif עדיף לנצל"ש כתגובה להודעה הראשונה..ולא לתגובה של תגובה של תגובה..בלהבלהבלה...כי אז זה סתם תקוע
../images/Emo3.gif עדיף לנצל"ש כתגובה להודעה הראשונה..ולא לתגובה של תגובה של תגובה..בלהבלהבלה...כי אז זה סתם תקוע