מחר מועד ב' אנגלית

Rounin

New member
בהצלחה לכולם.

and to hell with the educational system! ignorence for all

Ignorence?

You must have meant Ignorance.... ignorance indeed .... While I must admit that my own opinion about the authroities is "Fuck that, Fuck Everything and Fuck the fucked up system" I must admit that I resent any and all types of ignorance! Yu si, wen a persen iz ignorent, hi uzuali meyks speling mestaiks. End thet iz qwyt a nooisence tu rid somsing lyke dis. so meybi wi fyt ignorense end stil heyt de sistem? Rogue והברירה הטבעית

כאב לי בעיניים

אאוצ'

OldRedEyes

New member
בהצלחה לכל מי שניגש

כמה קיבלתם שאתם ניגשים? ולמישהו יש מושג באיזו שעה הבגרות?

The MoonWalker

New member
אני 91, ועשיתי מועד ב' ../images/Emo13.gif

אתם תפרסמו פה תוצאות מתישהו? תודהההההה אה, סליחה: Thankssss Daniel

שעטנז

New member
כן באמת היה טוב! היה הרבה יותר קל

מפעם שעברה!! אני רק לא בטוח לגביי משהו אחד בזה של השואב אבק, ששכחתי איך קוראים לו...

roomba?חחח...מצאו שם לרובוט

דווקא לדעתי לא היה הרבה יותר קל מהקודם...אבל נחיה ונראה. מה שכן, לדעתי ה-LISTENING COMPREHENSION היה דווקא יותר קשה...על השאלה האחרונה חצי עניתי בניחוש...

שעטנז

New member
חחחח כמוך כמו כמה ילדים מהבית ספר

שלי... כזה באים שואלים אותי מה השאלה האחרונה. בקיצור זה "טוב שיש אותו" ו "הם עדיין שוכחים דברים"... הרי בהתחלה המספר רק הרעיף עליהם מחמאות, ואמר שהם ברי מזל... בחיבור של הכיתות הסתבכתי עם עצמי!!! רשמתי שני עמודים, וסתם התלהבתי. חחחחח אני בא לשאלה וישר שאני קורא אותה, עולות לי מילים לראש, ואז אני צריך לכתוב סביב המילים האלה... עזוב, אני סתם מתלהב, עכשיו אני סתם מפחד. :-S ניסיתי להיות מקצועי עם דוגמאות וגועל נפש *מקיא*

באמת לא היה יותר קל . היה פחות או

יותר אותה רמה. רק באמת השאלה האחרונה בליסטנינג... לא נורא

שעטנז

New member
איציק LOL אני כזה מסתכל על השם

ולקח לי איזה 2 שניות עד שעלה לי האסימון

למעלה