מחר כולנו נמות

מחר כולנו נמות

אוווף לא הספקתי לעשות שום דבר מהרשימה שלי ומחר יכנס בי אסטרואיד ענק [אייקון של אסטרואיד נכנס בירח ובלון קטן של כיתובית יוצא ממנו "זוז לי מהדרך כוס עאמאק!!!"] רשימה של דברים לעשות לפני שאמות: לדפוק כאפה בפנים לערס פי 3 מהגודל שלי. להעיף את כל המושבים מהבואינג שלי ולשחק כדורגל באמצע טיסה. לדחוף פריימים של פורנו לסרט תדמית של חסידות גור. לטייל בכל חור אפשרי. לטוס לחלל ולהסתיר את כדור הארץ מהעין שלי עם האגודל (טום הנקס, אפולו 13) למצוא את התשובה לשאלה "למה?" ללמוד גיטרה. ללמוד צלילה. ללמוד צניחה חופשית. לקנות טלסקופ. לקחת שיעורי טייס. לפגוש את ספילברג. לעבוד עם ספילברג. להחליף את ספילברג. אהה... ולפגוש את אליזד. Goodbye cruel world I'm leaving you today Goodbye Goodbye Goodbye

עד שלושים שלי

לסיים ת'תואר
להפסיק לעשן
להפסיק להפסיק לעשן
לחדול מלעשן
לכתוב תסריט גאוני
לחצות את אירופה באופנים
לחצות את אוסטרליה באופנוע
לחצות את הכביש
למצוא אהבה
למצוא יורש הולם לשרגא
למצוא תרופה למשו <או להרים את כל הדברים מהרצפה ולראות שהיא הייתה מתחת לבגדים>
לרשום את הפטנט שלי <גליל של בגדים חד פעמיים.לבש וזרוק>
ללמוד עו"ס בשביל להבין למה לא ממש כדאי לאנושות שאני אהיה עו"ס
לגרום לנופלחו להפסיק לפחד ממני כל מיני פעולות פילנטרופיות שלא אפרט כי זה יהרוס לי את הפאסון הדרקוני והמרושע.

estersh

New member
לא שמתי לב שברשימה שלך כתוב-

"לחלוק עם הפורום". אז עזוב את זה ורוץ להתחיל את הדברים החשובים. באמת טוב לפעמים לחשוב על המוות כדי להיזכר בכל מה שהיינו רוצים להספיק, כדי לתפוס איזה דירבון. בכל יום יהיו בגדיך לבנים..

estersh

New member
רמבם, הלכות תשובה, אולי.

הקטע הזה של זכירת יום המוות חרוט לי משם. אם כי המקור הוא כמובן קהלת. לוממש שמתי לב שהוספתי את זה. אה, והמשמעות טיפה שונה- בכל יום צריך לחזור בתשובה (כיבוס בגדים) וטהרה כי אולי נמות וכו'.

whitewidow

New member
רמב"ם, היד החזקה, הלכות תשובה

פ"ז ה"ב: "לעולם יראה אדם עצמו כאילו הוא נוטה למות ושמא ימות בשעתו ונמצא עומד בחטאו לפיכך ישוב מחטאיו מיד ולא יאמר כשאזקין אשוב שמא ימות טרם שיזקין הוא ששלמה אמר בחכמתו בכל עת יהיו בגדיך לבנים"

admor

New member
פרסר זה יפה ככה לגנוב לי?

אני בונה פה דימוי ואתה במחי ניק גונב לי אותו?

הפרסר

New member
דימוי של מה ?

של אדם סופני שחושב על המוות במקום על זיונים וודקה רכבים בלאגן אז יאללה לצאת מהדיכי

הפרסר

New member
דימוי של מה ?

של אדם סופני שחושב על המוות במקום על זיונים וודקה רכבים בלאגן אז יאללה לצאת מהדיכי

למעלה