מחר כולם מול המחשב!!!

מחר כולם מול המחשב!!!

ולהתפלל שתפתח העונה מחדש. לקרוא תהילים רק ביום(חבר שלי אמר לי שאסור לקרוא תהילים בלילה וזה מזיק יותר מעוזר. אז תתפללו לה` שיעזור לנו והלואי נעלה שלב!!!

שiש

New member
חמוד אתה :)

תהלים אמנם לא אומרים בלילה בד"כ, אבל הם אף פעם לא יכולים להזיק. במיוחד להפועל, כי נס זה הדבר היחיד שיציל אותנו. בכולופן, תגיד- אין מצב איכשהו להיגמל מההודעות הכפולות? :)

תשובות

א. חבר שלי אמר לי שרב אמר לו את זה. אבל אם את אומרת כנראה שאת יודעת! ב: זה מה זה מעצבן אותי הקטע של ההודעות הכפולות זה קורה רק מהסלולרי שאחרי ששולחים זה נתקע לפעמים אז אם זה מפריע אני יפסיק לשלוח. ערב טוב

AGENT SHESH

New member
אבל הסברתי לך!../images/Emo73.gif

הסברתי לך איך להימנע מזה... שאסביר שוב?

משה תבין!!!

אני הבנתי מה אתה אומר אבל לפעמים הפלפון נתקע אחרי ששולח ונותן אפשרות רק להפסיק לגלוש ואז זה עושה פעמים. אתה מבין משה אם זה ממש מפריע אז אני לא יכתוב. סליחה מראש!

AGENT SHESH

New member
אם זה רק לפעמים סבבה..../images/Emo73.gif

אם זה קבוע יש בעיה, לך תקן את הפלאפון...

שiש

New member
במיוחד בשבילך

בדקתי, ואלה הם הממצאים: אשכנזים אומרים תהלים בלילה, ספרדים לא, למרות שבתקופה הנוכחית הרב מרדכי אליהו התיר. מה שבטוח, ללא כל ספק, שדווקא בשעת השקיעה עצמה אסור להגיד תהלים בשום אופן. ומה שאני אומרת זה לא בהרכח מה שאני יודעת אלא מה שאני חושבת הגיוני - נראה לך הגיוני שתהלים יכולים להזיק?? טוב, בכל מקרה, בשביל זה בדקתי. וזהו, אני לא הופכת את הפורום לפורום דת, מושיקו אל תרביץ לי. דבר נוסף - מה פתאום שתפסיק לכתוב?! עדיף פעמיים (נו טוב, או יותר) אותך מאשר לא בכלל. קפיש?

יכול להיות שזה עינין של קבלה!

שאסורלקרוא(לספרדים) כי הרבה פעמים ספרדים מוסיפים קבלה להלכה! נ.ב תודה על העזרה

יכול להיות שזה עינין של קבלה!

שאסורלקרוא(לספרדים) כי הרבה פעמים ספרדים מוסיפים קבלה להלכה! נ.ב תודה על העזרה

בעזרת השם.........

אם רק נעלה, זה יסתום לכל העיתונאים החלאות את הפיות,אולי ההפסד מול רמה"ש יביא מסחק פיצוץ מול שאלון , מי יודע..... אפשר רק לשבת ולקוות......

AGENT SHESH

New member
לא מאמין בזה...../images/Emo73.gif

אבל בהחלט מקווה שהפועל תצליח...

אחרי המשחק מול וארזה....

שבא ישר אחרי המשחק הגרוע מינוס שהיה מול נהריה אז אפשר להאמין בהכל......... השאלה היא אם זה יעזור....? כל השאר בידי אלוהים.

איש באמונתו יחיה!!!

אבל למה לעזזל למה. לא יודע אם זה המקום לדבר אבל אתה יכול להוכיח לי? אני בכיף יכול לדון איתך על זה אבל איך שאתה רוצה?

למעלה