מחר יש שביתה....

flowr..

New member
עד יום חמישי?..

חח... שביתות כאלה נמשכות הרבה יותר זמן מיום אחד... לי גם יש מבחן ביום חמישי, אבל המורה שעושה את המבחן (ששייכת להסתדרות המורים), אמרה לנו שגם אם יש שביתה אנחנו צריכים לבוא לבי``ס לעשות את המבחן, כי היא לא תיתן מועד ב`.

flowr..

New member
עדיין-

שביתות כאלה נמשכות הרבה יותר זמן מיום אחד.

חשבתי

חשבתי שבכל התיכונים כל המורים באירגון, ורק בחטיבות הביניים זה מתחלק בין האירגון וההסתדרות. אצלנו בבית ספר, יום רביעי הוא יום מגמה. מה שזה אומר לגבי מגמת המוסיקה הוא שיש חזרות של המקהלה והתזמורת, והמנצחים הם לא מורים, אז לנו אין שביתה. חבל.

themeandi83

New member
אם

תהיה שביתה... ואני לא אומר שתהיה כי תמיד מבטלים אותם בבוקר... היא תהיה בקושי יום אחד כי יש לי מבחן ביום חמישי ואני מכיר את המזל הבן זונה שלי... אם אני אלמד היא תשיך עוד יום ,ואם אני לא אז היא תיגמר... שונא מטמטם יקה

AirOHead

New member
בלעעעעעעעע

ידעתי שאני צריכה להשאר בישראל כמה לא פייר תחנקו באהבה אמילי

וטוב שכך:]

דחו לי מבחן כזזזזזזזזזזזזזזה ענק ליום חמישי (אזרחות למי שתהה לעצמו...) מקווה שהשביתה תמשך לנצח (למרות שכל שעה חשובה בשבילי עכשיו) יום טוב:]

Levinzone

New member
יש בטוח!!

בטוח בטוח בטוח ומי יודע כמה זמן היא תימשך? מה אכפת לי..אפילו אם היא רק מחר.. יש לי רק חמישי שישי ללמוד כי מיום ראשון עד רביעי יש לי גדנ``ע, ואח``כ חופש עד יום שני. ויום שישי לא נחשב כיום לימודים כי זה רק 3 שעות....והשבוע שעתיים כי יש לנו הצגה. בכל אופן, השביתה סופית, תראו בלינק. ומשהו אחר לגמרי- מי פה לא ראה את הסרט ``הנחשול``? סתם מעניין אותי. היום ראיתי אותו שוב בפעם ה..המון!

בכלל לא בטוח

למעשה אפילו אין שביתה. יש עכשיו דיונים על כך ... אם יש דיונים אז אין שביתה ... חוץ מזה זה ידוע שקמים בבוקר וקוראים בעיתון על כמה הישיבה הייתה קשה ושבסוף מצאו פתרון זמני ... כאות מחאה, החלטתי לשבות בעצמי (כמה אני מוחא ...). וראיתי רק את ההצגה הנחשול .. זה ענק ! מומלץ ...

Hell is beige

New member
זה הסרט הזה ש

המורה הופך את כל הכיתה שלו לטְרוּפִּים מפחידים כאלה ורק לורי נשארת נורמאלית, ואז באולם הוא מראה להם את היטלר? אם כן אז ראיתי פעם אחת לפני איזה שנתיים היה יפה אבל הדיונים שהמחנכת ה``יפה`` שלי עשתה לנו בכיתה אחרי זה היו מייבשים...

ליאור!

New member
יששששש

ביום חמישי יש לי מבחן ע-נ-ק בלשון...הלוואי שזה ימשך... ברגע זה אני ממש אוהבת אותם

למעלה