מחר יש לי צילום רחם

פולי211

New member
מחר יש לי צילום רחם

היי בנות,(מי שלא הספיקה להכיר אני חדשה בפורום) מחר יש לי צילום רחם, ממש במתח, מפחדת שיכאב... אני גם אלרגית למשככי כאבים הכדור היחידי שאני יכולה לקחת זה אקמול, האם מישהי יודעת אם זה יעזור ? זהו רק רציתי לשתף...

פולי211

New member
עברתי צילום רחם היום

היי בנות, טוב עברתי היום צילום רחם, לא היה כ"כ נורא. הכאבים שיש לי מהאנדו הרבה יותר כואבים. שמחה שאני אחרי זה זהו רק רציתי לשתף ומי שלא מכירה אותי (רובכן אני מניחה), אני חדשה בפורום אשמח לשמוע ממכן כל דבר וכמובן שאני קוראת מה שאתן כותבות..

זואילי

New member
והאם הבדיקה תקינה?

זה הכי חשוב... אכן, יש הרבה מאוד בדיקות או "עניינים" שהכאב שלהם הוא פחות מהסבל הרגיל. זה בהחלט הופך אותנו לפעמים לבעלות כוחות על. דבר אחד קטן, קראי את תקנון הפורום ואת נושא השירשורים. אין צורך לפתוח הודעה חדשה, כשבדף הזה יש כבר הודעה שפתחת על צילום הרחם. יכולת לשרשר ישירות לשם. כל הודעה חדשה דוחקת את שאר ההודעות. את יכולה גם להשתמש ב
, שאז את "מנצלת" שירשור בנושא מסויים ופותחת הודעה משלך באותו השירשור, ואנחנו כבר נזהה שזה עדכון חדש שלך. תרגישי טוב

פולי211

New member
נראה סך הכל תקין

מה זה נצל"ש לא הבנתי... האם כל פעם שיש לי לרשום משהו, לכתוב אותו במקום שבפעם הראשונה כתבתי?

זואילי

New member
שמחה לשמוע ../images/Emo140.gif

תסתכלי על השירשור שפתחה טאקית למשל. ממתינה למתנה נצל"שה את השירשור הנ"ל כדי לשאול שאלה באותו נושא. אם הודעות שלך עברו לדפים הבאים, ואת רוצה לשתף אותנו במשהו, את יכולה כמובן לפתוח הודעה חדשה. אם בדף הנוכחי יש כבר שירשורים שלך (שזה הודעה שפתחת ואנחנו מגיבות לאותה הודעה) אז את יכולה להמשיך אותם ונגיד לסמן עם האייקונים - שיש לך נושא חדש. השירשור שלך גם "יקפוץ" למעלה אם זה שירשור "טרי". את כמובן יכולה גם לשרשר את עצמך להודעות אחרות שנגיד עוסקות במשהו שמעניין אותך, בדיוק כמו שאת עושה כשאת פונה לבנות ושואלת אותן על המקרה שלהן.

טאקית24

New member
מאחלת לך

ש"אגדת צילום הרחם" תתפוס לגביך, אני מכירה המון בנות שנקלטו להריון מיד לאחר צילום רחם.. שיהיה בהצלחה..

שלום לך

שמחה לשמוע שנראה תקין .....זואלי הסבירה יפה את נושא השירשור ...אדאג לסדר את השישרור הנ"ל ואם יש עוד שאלות אנחנו כאן.

למעלה