מחר יש לי טסט

NewUser4

New member
קודם כל תלמד להתנסח

אנשים כאן בסך הכל רצו לעזור לך. כל אחד סיפר מהידוע לו, ומהטסטים שהוא עבר. אין לצפות מכל תלמיד שידע בדיוק כיצד כל טסטר מבקש וכיצד כל טסט מתנהל שהרי זה משתנה מבוחן לבוחן ומשתנה בהתאם למבחן עצמו. אף אם אין לאנשים שעזרו לך נסיון בתחום אין זה אומר שצריך לפסול את תגובתם (שנאמרת מנסיון אישי שלהם ומנסיון של חבריהם) ולדבר מילות גנאי. ניתן לתקן בצורה יפה אם יש צורך, וניתן להמתין לתשובה ממומחי הפורום (שגם הם אינם חסינים מטעויות).

קודם כל אני בן!!!!!!

דבר שני אמרתי את זה בתור דבר שאמור להיות לך מובן מאליו... כבר אחרי מספיק שיעורים שעשית... אם אינך יודע איך להעמיד את הרכב בסיום נהיגה ואיזה הילוך לשים וה לעשות פרושו של דבר שאינך עדיין מוכן לטסט... ולא שיש לי משהו נגדך אני מאחל לך לעבור לטסט למרות שאתה ירדת וקיללת את כל הפורום בכל אופן תמסור את העצבים שלך לעצמך ולא על אנשים... אני רק באתי לעזור ולהגיב בביקורת בונה... נ.ב כנראה שלא סתם הייתה לך דחייה כ"כ ארוכה...

recoil

New member
אתה לא צריך לכבות את המנוע

אלא אם כן הטסטר ביקש ממך... אם אתה בעליה אתה מכוון ת'הגה לכיוון המדרכה אם אתה בירידה אתה מכוון ת'הגה לכיוון הכביש בהצלחה אחי, תן אותה.

madrid7

New member
תודה אחיייייייי

הנה מישהו שמבין משהו כל הפורום הזה לא יודע כלום באמא שלי מה שהם שומעים מההורים שלהם הם כותבים תודה אחי תלמד אותם לא לדבר סתם... ולכל אלה שאומרים שקיללת איפה קיללת כבר? זה סתם בקטנה

ShMo0LiKiPoDa

New member
הנה כמה דוגמות

"צאו מזה יא דפוקות ודפוקות שאתה מסיים נהיגה לא מספיק לשים בניוטרל בלם יד ולכבות את המנוע..." " ואת מפגרת או משהו? " ואפילו באותה הודעה שאני מגיבה אליה - "הנה מישהו שמבין משהו כל הפורום הזה לא יודע כלום באמא שלי מה שהם שומעים מההורים שלהם הם כותבים תודה אחי תלמד אותם לא לדבר סתם..." מצטערת לומר לך, אבל רוב המגיבים כבר עברו טסט.. ככה שהם כנראה מבינים יותר ממך (אחרי הכל להם יש רישיון ביד ולך אין עדיין). אף אחד לא חייב לך פה כלום, כדאי שתבין את זה. עצם העובדה שהתייחסו אלייך הייתה מנחמדות, למה אתה לא מראה את זה בצורה דו כיוונית?..

NewUser4

New member
אולי אם היית מתנסח כראוי

היית מקבל גם תשובה נכונה ומהימנה.

Krishi

New member
היי היי.. אתה.. כן כן אתה..

קפוץ לנו

danihashamen

New member
בואנה יא כפוי טובה

סתום סתום ת'פה מה אתה בא לפה בכלל עם גישה כזאת, חתיכת.. מי אתה שתדבר ככה על אנשים שבאים לעזור לך? אמן אמן נכשלת בטסט -_- שונא אנשים כמוך, "באמא שלי".

Freemee

New member
סתם תהייה

עדיין לא ברור לי מבחינה הגיונית למה בירידה מכוונים את ההגה לכיוון הכביש.. אם משהו יוכל להסביר.. בעליה זה ברור למדרכה כי אם משהו ידפוק אותך מאחור או שפתאום הנעילה תשתחרר אתה תתקע במדרכה בשני הכיוונים. אבל בירידה, למה לכביש..? זה ממש לא הגיוני.. אם משהו יוכל להבהיר לי

be_roo

New member
לא ברור כי מה שכתבו לא נכון

בדיוק הפוך. אם יש מדרכה: בעליה - לכיוון הכביש בירידה - לכיוון המדרכה בעליה, רק במידה ואין מדרכה מפנים את הגלגלים לכיוון ההפוך, כלומר לשול.

Freemee

New member
בסדר אבל יש לך מושג למה

צריך לעמוד מאחורי זה הגיון, לא סתם. בעליה במידה שאין מדרכה אני מבין שעדיף לשול ככה שאם משהו פוגע ברכב החונה אז הוא לא יזרק לכביש ויכולה להגרם עוד תאונה. בירידה לכיוון המדרכה גם נראה הגיוני כי אז הרכב יתקע במדרכה אבל למה בעליה לכיוון הכביש. בכלל אם אפשר להסביר את ההגיון שפה לכל אחד מהמקרים זה יהיה נחמד.

costaet

New member
הסבר קצר

בעליה לכיוון הכביש כי במידה והבלם יד יכשל והאוטו יתחיל להדרדר אז הגלגלים יתקעו במדרכה ויש סיכוי גבוה שהאוטו יעצר...

be_roo

New member
נסה לדמיין את זה

רכב אמור לחנות בצמוד לאבני השפה של המדרכה. כשהוא חונה כך בעליה הדרדרות תהיה כמובן לאחור. כעת, אם מפנים את הגלגלים לכביש, החלק ה"אחורי" של הגלגל מתקרב מאוד לאבן השפה וכל הדרדרות לאחור בצעם תצמיד את הגלגל הקדמי הקרוב למדרכה והרכב יבלם.

Krishi

New member
אמנם נכשלתי בפיסיקה..

אבל אם לכוון את הגלגלים למדרכה בעליה גם אז הרכב לא יתדרדר כי הגלגל האחורי הקרוב למדרכה יתקע בה ויעזור את הרכב.. לא? זה אפילו יותר בטיחותי במידה והנהג לא החנה את האוטו מספיק קרוב למדרכה.. כי אם הגלגלים מכוונים לכביש אז הגלגל הקדמי עשוי לפספס את המדרכה ולהמשיך להתדרדר בעוד שאם הגלגלים מכוונים לכיוון המדרכה הגלגל האחורי יתקע בה 100%...

למעלה