מחר יש לי טסט

madrid7

New member
מחר יש לי טסט

אחרי דחייה ארוכה.... שכחתי כבר איך לנהוג אני מקווה להסתדר אמרו לי שאחרי שאני מכבה את המנוע בטסט אני צריך להזיז את ההגה לשלב להילוך ראשון אם אני בעלייה ואם אני בירידה אז להילוך אחורי קיצר לאן לסובב את הרכב ואם צריך לעשות את זה אחרי שכיביתי את המנוע?

שיהיה בהצלחה...

לא מבינה על מה אתה מדבר, זתומרת זה תלוי...לי לפחות לא יצא לכבות את המנוע צריך להתנהג כמו שהיית מתנהג בשיעור/איך שצריך. לא מבינה מה פירוש לאן לסובב את הרכב. זה תלוי באיזה סיטואציה אתה נמצא ומה מבקשים ממך.

madrid7

New member
שאני מסיים את הנהיגה

נכון שאני מסיים את הנהיגה ומכבה את המנוע בסוף הטסט אני צריך גם לשלב להילוך אחורי או ראשון וגם צריך לסובב את ההגה איך עברת טסט אם את לא יודעת?!

ShMo0LiKiPoDa

New member
אלא אם אתה רוצה לנעול את ההגה

(למה לך לרצות דבר כזה???) אין לך לאן לסובב את ההגה אחרי שכיבית מנוע..

לפי דעתי

וסורי שאני את זה בכזזאת ברוטליות אתה עדיין לא מוכן לעבור טסט!!! אם אילו השאלות שלך... זה הדברים הבסיסים ברכב!

madrid7

New member
ואת מפגרת או משהו?

אני מוכן יותר ממה שאת תהיי גם אם תקחי 200 שיעורים אז אל דברי כמה אני מוכן

madrid7

New member
אתם באמת חיים בסרט...

לא הבנתם עוד שעם הסיום של הטסט הוא מבקש ממך לכבות מנוע ולצאת מהרכב... עוד לא היה לכם טסט אז אל דברו בכלל שאלתי את זה רק למי שהיה ועבר

Metal † Heart

New member
א. וותר על הגישה הזאת.

ב. אם היית ראשון ואתה צריך להתחלף עם מישהו אתה לא צריך לכבות מנוע, הוא מבקש לסיים את הנסיעה ולצאת מהרכב. אז שים בניוטרל, תרים את בלם היד וזהו. אם אתה שני, ואתה חוזר למגרש טסטים, רוב הסיכויים שכן תצטרך לכבות את המנוע, אני לא סובבתי את ההגה לשום מקום, כיביתי את המנוע, שמתי בניוטרל, הרמתי את בלם היד, וזה היה בסדר..

ChilD SouL

New member
גבר...

יש לי רישיון כבר שנתיים וחצי אז רד מהגישה המגעילה שלך, לא כדאי שאאחל לך לא לעבור טסט.

B B A

New member
מתוך 5 טסטרים שונים שהיו לי

היה רק אחד שממש התעקש לראות שאני מסיים נסיעה בכיבוי מנוע וציאה מהרכב. ובנאדם,תלמד לרסן את עצמך כי אף אחד לא ממש ישוש לעזור לך כשאתה יוצא בגישה הזאת.

be_roo

New member
קוראים לזה "חניה" וצריך לבצע זאת

בהתאם לחוק. זה שמדובר בעצירה בשל סיום טסט לשם החלפה זה לא ממש משנה, השארת רכב ללא נהג, גם אם זה לשתי שניות מתבצעת לפי כללי הבטיחות.

madrid7

New member
כן קיצר שמסיימים טסט ממש...

הוא אומר שצריך לכבות את המנוע וכמו כל חנייה צריך לסובב את ההגה לאחד הצדדים לא זוכר איזה ולשים בהילוך ראשון אם אני בעלייה ואם אני בירידה אז הילוך אחורי.... הרבה פה פשוט חושבים שגם שהם ינהגו הם לא ישלבו לראשון בחנייה... צאו מזה יא דפוקות ודפוקות שאתה מסיים נהיגה לא מספיק לשים בניוטרל בלם יד ולכבות את המנוע...

madrid7

New member
קיצר חייב לשים בהילוך בהילוך ?

אם אני מכבה את המנוע אני חייב לשים על הילוך?

למעלה