מחר ישראל

מחר ישראל

טוב, אז חג שמח לכולם (-: ההודעה הזאת נועדה בראש ובראשונה להתלהב מהעובדה שמחר אני טס לארץ. חוץ מזה אני אנצל את הההזדמנות להתלונן על המזג אוויר ולאחל לכולם חג שמח.
ביום שני צו ראשון..... נתי

AnnabeI Lee

New member
לא התכוונתי לפתוח דיון, סתם תהיתי

כי הבחורה מלמעלה התייחסה לזה כאילו זה ממש טוב, אז תהיתי אם גם אתה רואה את זה ככה. רק מתוך דאגה טהורה לך נתי.

סחטיין!

באמת לא חשבתי שתרצה, מוריד תכובע! תהנה בארץ, תאכל סופגניות, ושיהיה לך שירות צבאי מהנה
מה רוצה עושה בצה"ל?

kit k@t

New member
כיף לך

עצוב לי :( דברים שאני רוצה ונמצאים בארץ.. נטי, אבא, קוסטה, גיא, תום, ההורים של נטי, יציאות לת"א, אלון, ת"א עצמה, פלאפל, שווארמה, סופגניות, ים, יפו, הגולן, הגליל, הסחנה, לונה, המצדה, בורקסים... בלע איתך, עכשיו אני רעבה! קאט

AnnabeI Lee

New member
אז תעברי.

(אבל את הרי לא תעברי, כי אמא שלך כאן וצ'אד כאן, ומספיק סיבות שכאן "יותר כיף לך"

kit k@t

New member
דווקא רציתי

לעשות גם רשימה של מה שאני אוהבת פה, אבל הרגשתי שזה לא אקטואלי... אבל רק בשבילך צ'אד, אמא, אמנדה, זאריה, אייסיס (הנחשה שלי), אוכל מקסיקני, מאכלי ים בלי הגבלה (לובסטר, שרימפ, קראב), ראנצ' נהדר על סלט, חופי ים נקיים שנמשכים על גבי מיילים, פארקי שעשועים מגניבים וממש לא רחוקים, מחירים שפויים, האפשרות לקנות בית, המרחבים, בני דודים שלי, החופש היחסי מדת, חוסר הפחד מאוטובוסים מתפוצצים, פיצה טובה. לא אמרתי שיותר טוב שם, פשוט אמרתי שאני מגעגעת... אסור? קאט

kit k@t

New member
את מה שעושה לי טוב,

ממש אי אפשר לשכוח.... :) אבל פתאום חשבתי על דברים שאני מתגעגעת אליהם בארץ, ועשה לי עצוב... קאט

ציקהלה

New member
זה לא כשר.

אבל את ההמוברגר שאני הכי אוהב הוא המבורגר עם ביקון, אותו אני אוהב, אז הוא כשר.

למעלה