מחר יומולדת...

מחר יומולדת...

מחר אני עושה מסיבת יומולדת במועדון הMOVE בנות עד 12 וחצי 20 שקל בנים 50 שקל שתייה חופשית כללללל הלילה! פיצות קרמבוים ועוד צ'ופרים... אם מישהו מעוניין להגיע שישאיר לי מסר. אדם.

לוטוס אני אאסוף אותך..

יש לי גם ילדים.. תגיד...יש טרופית בכניסה או להביא מהבית? ובקשר לכיבוד..אפשר לדאוג לשערות סבתא? אה ו...יש ליצן? כי הבנות שלי מאוד אוהבות ליצנים וזה..

אההההההה

אז הוא יכל לרשום שזה עד שעה 12 וחצי. עכשיו הבת שלי תתאכזב הבטחתי לה מסיבה. שחף עזבי זה לא רציני..

תמוני

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

בגידה לאור יום!!!!!!! אני אזכור לך את זה!!! אחרי ההטפות שלך!!! סבבה!!! לא בא

Baby IN Red

New member
אדם מאמי

יש מחר מסיבה בספיישל יום הולדת של יסמין(אפרסקסית19) בכל אופן תהנה ומזל טוב

אמממ

נו אז מה אם יש מסיבה בספיישל? מה זה קשור? יש מחר הרבה מסיבות בהרבה מועדונים... ואני עושה יומולדת במוב והזמנתי חברים... ופירסמתי פה אם יש מישהו שבא לו לבוא.... אין קשר אחד לשני

מה ,מוב בעע..../images/Emo9.gif

היית עושה בספיישל וזהו..ככה היינו גם נפגשים
למרות שאני בכלל לא סגור איפה אני יהיה
מזלט ותהנה ל

הקפצ'פצייייייייייייי

תיהיה למעלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

לוטוס ושחף????

מחזור חמודות??! מה כול הליגלוג הזה אז הוא טעה מה הבעיה שלכן הוא כולה רשם איפה הוא חוגג מה הקטע המסריח של הירידות לפחות בישביל הנימוס לומר מזל טוב לא יזיק לכן לילה טוב!

אדם מאמוש...

שיהיה לך דבר ראשון המון המון מזל טוב.. דבר שני סורי שאני לא יכולה לבוא אני לא הולכת לאף אחד מהמפגשים למה אין לי איך להגיע למרכז כי אני גם לומדת מחר... אבל בכל מקרה המון המון מזל טוב..מכל הלב..!!

לא תהייה בעיה למצוא פה

מסיבת כיתה, כולם פה ילדים... טפיייייייייייי טיפה הבלוגים של פעם איפה???????

למעלה