מחר יומולדת לדייב! מזל טוף.
T The Revolutionary New member 13/1/03 #3 נראה לי שמשי כבר לא ממש המנהלת... ע"פ מה שכתוב למעלה המנהל פה הוא כרגע "זמני"... משי,מה קרה?
H Hairspray Queen New member 13/1/03 #5 פאק! הוא הולך להיות בן 34! אבל הוא כזה קטן............ לא, בעצם מאז שהוא הסתפר הוא נראה יותב בוגר... (איכסה שיער קצר!)
פאק! הוא הולך להיות בן 34! אבל הוא כזה קטן............ לא, בעצם מאז שהוא הסתפר הוא נראה יותב בוגר... (איכסה שיער קצר!)
נ נקודה בחלל New member 13/1/03 #7 ../images/Emo65.gifמזל טוב....../images/Emo20.gif ובאמת , מה קורה עם משי ? היא לא אמרה שהיא הולכת לאיזה מפגש מנהלים בסנטר ? MESHY,come backkkkkkk
../images/Emo65.gifמזל טוב....../images/Emo20.gif ובאמת , מה קורה עם משי ? היא לא אמרה שהיא הולכת לאיזה מפגש מנהלים בסנטר ? MESHY,come backkkkkkk
T The Sandman New member 13/1/03 #8 ../images/Emo140.gifמזל טוב../images/Emo140.gif מזל טוב לדייב שירבה להוציא מוזיקה וקליפים גאוניים כמו שהוא עשה עד היום!
../images/Emo140.gifמזל טוב../images/Emo140.gif מזל טוב לדייב שירבה להוציא מוזיקה וקליפים גאוניים כמו שהוא עשה עד היום!
T The Sandman New member 14/1/03 #9 ../images/Emo140.gifמזל טוב../images/Emo140.gif מזל טוב לדייב שירבה להוציא מוזיקה וקליפים גאוניים כמו שהוא עשה עד היום!
../images/Emo140.gifמזל טוב../images/Emo140.gif מזל טוב לדייב שירבה להוציא מוזיקה וקליפים גאוניים כמו שהוא עשה עד היום!
F FrancesFarmer New member 14/1/03 #10 ../images/Emo24.gif מזל טוב לדייב !! הבנאדם השני הכי כשרוני בעולם המוסיקה !!!!!!
T The Revolutionary New member 14/1/03 #11 היום יום הולדת לדייב-מזל טוב! הרבה אושר ועושר עד 120 שתזכה בטוטו,בלוטו ושלא תדרס אף פעם ותצליח בלימודים,ועם החברים,ובעיקר עם הבנות
היום יום הולדת לדייב-מזל טוב! הרבה אושר ועושר עד 120 שתזכה בטוטו,בלוטו ושלא תדרס אף פעם ותצליח בלימודים,ועם החברים,ובעיקר עם הבנות
L lifes sucks New member 14/1/03 #12 היום הכי מזדיין של דייב!!! מצטערת פשוט אני שונאת ימיי הולדת...במיוחד את שלי אבל בגלל שאיש כזה חשוב נולד נשמח בהצלחה בחיים בלע מזל"ט
היום הכי מזדיין של דייב!!! מצטערת פשוט אני שונאת ימיי הולדת...במיוחד את שלי אבל בגלל שאיש כזה חשוב נולד נשמח בהצלחה בחיים בלע מזל"ט