מחר - יום חופש!

תאירU4

New member
מחר - יום חופש!

נו, לפחות דבר אחד טוב יוצא מיום הבחירות הזה. אני בחופש. בבוקר אני נוסעת לקיבוץ הישן שלי להצביע, אולי איזה בילוי חפוז וקצר עם הבעל ואחר כך מייד חזרה הביתה להכין סדנה של איסטרובלים לכל ילדי הקיבוץ. מה התוכניות שלכן למחר?

תגידי, השתגעת?

לפרסם שאת הולכת לעשות חפוז עם הבעל שלך מעל גבי הפורום? לא מספיק לך 4 ילדים (ועוד עם שמות כאלה???) נשיקה לסויה

תאירU4

New member
בילוי חפוז! לא חפוז.

רק זה חסר לי עוד ילדים, כבר אין לי שמות....

כו, כו, שמענו עלייך

בילוי חפוז, חפוז... אותו הדבר
תגידי, הוא יודע שזה מה שאת מתכננת לו?

אירישה

New member
גמני רוצה בילו עם הבעל!!../images/Emo46.gif

(שלי, כמובן). בגלל משמרות הלילה שלו, אנחנו אשכרה צריכים לקבוע דייטים
. אני מתכננת מחר לא לצאת מהמיטה, וגם לא להוציא את הילדים מהמיטות - מבטיחים מבול וסופות ברקים, לא? ומכוון שיום שלישי הוא גם ככה היום החופשי שלי, אז הפסדתי יום חופש. מנש עובד גם הלילה, ולילה אחרי זה, כך שגם הוא מתוכנן להיות כל היום במיטה 0אבל הבטיח שבדרך מהעבודה יילך להצביע). בנות תכננו לצאת ליום כייף בחיפה (לכבוד בת המצווה של הג'ינג'ולה), אבל לא ננתי להן בגלל מזג האוויר, וגם בגלל שכל עמישראל ואממ'א שלו יהיו בקניונים בטח.

שירי ל

New member
איזה יום חופש? ../images/Emo3.gif

יום שאני בבית, אבל גם כל הילדים שלי בבית - הוא בהחלט יום שלא עובדים בו אבל הדבר האחרון שהוא - זה חופש...

הילהל

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo188.gifתלוי בגשם

היום רצנו קדימה כדי להספיק דברים של מחר, עקב הסיכוי לגשמי ברכה אם לא יירדו גשמים - נעשה 2 גינות והילדים יהיו עם בייביסיטר אם כן יירדו - נשתבלל איתם בבית ונהנה מיום של שקט יחסי

למעלה