מחר יום הרצל

מחר יום הרצל

אז רגע לפני שכולנו ניעלם(
) ספרו מה אתם יודעים על האיש? מה הוא עשה? מה השם המלא שלו? איך הוא רצה שיראה הדגל? מתי הוא היה בארץ? ועזבו אותי באמאשכם... אני אחרי שעתיים למידה עליו ו6 דפים מלאים בחומר עליו...

j u l i a 1 3

New member
../images/Emo164.gif

והנה ציטוט מתוך פרק23: דדי: "מי יודע מה המשפט שבגללו הרצל הפך לציוני? ניני?" ניני: "אהה אם תרצו אין זו אגדה?!" אדם: "לא... משפט פיתגורס." דדי: "נכון מאוד. משפט פיתגורס היה משפט נגד קצין יהודי שהואשם בבגידה רק בגלל אנטישמיות. מה היה התפקיד של הרצל במשפט הזה? ניני, אולי אתה יודע את התשובה?" ניני: "הוא היה השופט?! לא, הא?" דדי: "אתה הכנת בכלל שיעורים" ניני: "לא" דדי: "חבל מאוד. מי יכול להגיד לי מה הרצל עשה בשפט?" נטשה: "הרצל היה עיתונאי שסיקר את המשפט ואז הוא הבין שצריך למצוא פיתרון לאנטישמיות באירופה." טוב אני לא יודעת ממש הרבה על האדם הכוסון הזה אבל אני יודעת שקראו לו בנימין זאב הרצל והוא בעצם הציע שליהודים תיהיה ארץ משלהם. והוא נלחם באנטישמיות בעולם. ובהתחלה הוא רצה שלישראל יהיה דגל עם כוכבים בצבע זהב או משהו כזה... והוא היה ממש חתיך.

j u l i a 1 3

New member
וגם

הוא המציא את המשחק "הרצל אמר"?! ועשו לכבודו אייקון בתפוז (
) מה שאומר שהוא היה אדם מאוד חשוב!

זה "משפט דרייפוס" לא פיתגורס

משפט פיתגורס וגם אם תרצו אין זו אגדה זה משפטים כאילו מילים והמשפט שהתכוונו זה המשפט שנערך לדרייפוס בבית משפט רק בגלל היותו יהודי

j u l i a 1 3

New member
כן! התכוונתי למשפט דרייפוס!

וואי! איזו סץומה אני! אני פשוט תוך כדי עושה שיעורים בחשבון
בדיוק באתי לכתוב את זה!

Rioter

New member
זה משפט דרייפוס ><

משפט פיתגורס זה במתמטיקה, וזאת נוסחה. המשפט של הרצל זה אכן "אם תרצו, אין זו אגדה".

j u l i a 1 3

New member
אני יודעת!!!!!111אחדאחד

התבלבלתי! שוט מי! גאד, יצאתי כל כך סתומה
...

Rioter

New member
XD

חפיף. לא ראיתי שליהי (באתי לכתוב הילי
) כתבה. פשוט, ביום שישי נבחנתי על דרייפוס, ואני מדקלמת את זה בעל-פה

נעמקה19

New member
ואזזזזזזזזזז...

דגנית באה לאבנר ועשתה לו "שלום אבנר
" וירתה בו D:

j u l i a 1 3

New member
בעצם לפני זה...

ניני אמר: "אני יודע!" דדי: "כן ניני, אתה רוצה לענות על השאלה?" נני: "לא! אני פתרתי את החידה של הקלפים!" ורק אחרי זה דגנית באה...

נעמקה19

New member
../images/Emo10.gif

אני אף פעם לא רואה את הפרק הזה... אני מעבירה רק לקטעים של דגנית

נעמקה19

New member
בעצם לא! (נה נה בננה)

זה ככה: ניני: "אני יודע!" דדי: "כן ניני, אתה רוצה לענות על השאלה?" ניני: "לא.. לא זה לא זה! אני... אני פתרתי את החידה!" ואזזזזז דגנית באה D:

למעלה