מחר יום-הולדת! |טל| †

Human Nature

New member
מחר יום-הולדת! |טל| †

מכיוון שלא אהיה כאן מחר או אפילו היום בערב (
), הריני מודיע בזאת- לקוואלדה (aka טל גלקר/ Dracos Love/ החתולה הסקסית שלי הלילה) יש יום-הולדת! יאפ, היא תהפוך להיות בת 14 בעוד מספר שעות. לכן, אני רוצה פה שרשור ברכות
מזל טוב, יקירה~!

Piglett

New member
../images/Emo108.gif|../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo72.gif../images/Emo77.gif

מזל תובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!

../images/Emo108.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo60.gif

טל
המון המון המון מזל טוב

Dracos Love

New member
אוו! ^_^../images/Emo108.gif../images/Emo51.gif|אבי|

שולתים (= תודה לכולמים!^_________^ ולאבי השולת שהביא לי שרשרת של פריקים ^^ וגם למאיע השולתת שהביאה לי טונה בלונים ומר גמיש של הארי פוטר ~!

Kryptonite

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif

אהמ, זה לא יומולדת 13? :X בכל מקרה- מזלט! ^^

Dracos Love

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif

רשימת מתנות~! (כדי להתלהב
) פלאפון חדש ומגניב וצבעוני כזה,(שאצלי כבר חודש ומשו, אבל זה נחשב מתנה) ספר 5 של ה"פ (אני כבר בעמ' 250 ומשהו ^_^) שרשרת נורא נורא מגניבה שאבי הביא לי עם כזה תיש מגניב~! אני אצלם מתישהו מלא מלא בלונים עם הליום מגניבים שמאיע הביאה מר גמיש עם משקפיים וצלקת גם ממאיע
מלא כאלה סיכות עגולות עם דברים מגניבים עליהן שני דיסקים של הביטלס ופינק פלויד ו ו ו ו ושעון של ספיידרמן! האא, גם קבלתי 100 שקל מסבתא וכרית שהיא תפרה בעצמה
יומולדת רולז

S H I L G I

New member
מזל טוב!|../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

עד 193874632876128461827644785276! ו..זהו!
שילגי

למעלה