מחר יום הולדתי

ariegur

New member
מחר יום הולדתי

אבל לא להיבהל, אני לא מזמין אף אחד/אחת. רציתי להזמין את איה אבל היא צחקה מעצם הרעיון שניפגש. 8-( . אני יודע שכולכם ``מתים`` לברך אותי, אבל אל תתאמצו, אני יוצא עכשיו ולא אהיה ליד מחשב. הסתובבתי בהרבה פורומים פה, וזה (לצערי) פורום הנחמדים היחיד פה (למעט כמובן אהובה, מנהלת ``על כוס קפה``). נראה לי משום מה (ולא מדבר על עצמי כמובן, אני צנוע) שרוב האינטלגנציה של הפורומים נמצאת פה (חוץ מאצל איזו בלונדית), כנראה שמאחר שהפורום בתחתית הרשימה כל האינטלגנציה של ``חברה`` נוזל אליו ומתקווה ב ``סגנון חיים``. איזה כיף שאפשר לדבר ככה, ושיקפצו לי כולם (כולל כמה ``יעני`` מנהלים של הפורומים). אריה

ה-איה

New member
אני לא קטנונית, אני...

ואפילו שלא הזמנת אותי ליומולדת, אני מאחלת לך מזל טוב. כזו אני, גדלות נפש היא המאפיין העיקרי שלי. בענין האינטליגנציה של הפורום הזה, אני נאלצת להסכים איתך, אך כמובן להוציא את עצמי מן הכלל. איה I.Q 75

שרון-ב-

New member
למה למה איך ומדוע :-(

אתה לא מזמין אותי אריה ? תמיד רציתי להיות ראש לאריות ולא זנב לשועלים (אתה שואל מה הקשר ? אין לי מושג מה הקשר, חפש אותו לבד) ובגלל שלא הזמנת אותי אני דורשת בתוקף שקית יום הולדת והפתעה בתודה מראש (לאריות) שרון

ariegur

New member
בתחילת דרכי כאן,

הוזהרתי ע``י סופטי שכאן לא מזמינים למסיבות יומולדת. וטוב שכך ! מוכן לשלוח ש ק י ת לכל דורש. אריה

ariegur

New member
את האישונים כמובן,

איך תדלקי עלי כשתראי את האישונים שלי, הם שחורים כאלה... וגודלם משתנה כל הזמן... אריה

למעלה