מחר: יום ההתרמה הארצי .

thecarrier

New member
מחר: יום ההתרמה הארצי .

רחל ברגר מזכירה לנו" מחר, יום ההתרמה הארצי . בערוץ 2 בבוקר, בתוכנית של אברי גלעד ועינב גלילי "העולם הבוקר" בין השעות 07:00 - 09:00 יתראיין גיא , חולה CF , בן 15 על מכשיר ( משחק ) שפיתח לעזרה לילדים חולי CF . כתבה בנושא פורסמה ב"לנשום חופשי" גליון מס' 33 , וידבר גם על חשיבות יום ההתרמה כשברקע תוקרן כיתובית לתרומות. בערוץ 1 בשעה 16:30 בחדשות הילדים "המהדורה" יתראיינו יאיר, ובני בני ה- 10 וידברו על יום ההתרמה. בתקווה ליום ההתרמה מוצלח, רחל

|10 20 30 40 50 60 70 80 90.. ../images/Emo130.gif

אני מתאמנת בלספור כסף הרגע היו פה שתי בחורות מ"אק"ים" הודעתי להם זה לא יפה והן צריכות להגיד שהן גם מ- CF למרות שאולי אקי"ם יותר משתלם לנו כלכלית לא? עוד רבע שעה אני זזה לבית הספר להתחיל לספור... בינתיים אני הולכת לטרוף משהו כי אני רעבה...

וי וי וי כמה כסף ספרתי אתמול../images/Emo178.gif

ועוד לספור שכמליון ילדים בכיתה ז' עושים רעש מסביב..... איזה כאב ראש... ומורות... עם קשה במיוחד... כל הזמן שאלה נו... מתי תסיימו... זה יקח עוד הרבה זמן? רק ב- 10 הדקות האחרונות עלה במוחה הרעיון המבריק שאולי אם היא תעזור לספור את הכסף זה יקח קצת פחות זמן. לקח קצת זמן להסביר לה אין בדיוק לעשות שקיות של 100 מטבעות כל סוג מטבע לחוד. ביתה בת ה- 10 קלטה את זה תוך שנייה... ועזרה הרבה יותר. בסופו של דבר ספרנו 15,000 שקל! ורוב התלמידים התרימו בערך רק חצי פנקס. עוד חוויות למישהו?

למעלה