"מחר יהיה חם"

שלמונזה

New member
יום האישה 2007 ../images/Emo168.gif

יום רביעי ה-7 במרץ, בשעה 21:00 , באולם סמולרש באונ' ת"א לקראת יום האישה הבינלאומי מארגנת אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת ת"א ונכס בשיתוף עם המון ווליום ערב חד פעמי על טהרת המין הגברי אשר כולו מוקדש - לנשים פורטיס, עברי לידר, שלומי שבן, אריק ברמן, חמי רודנר, מאור כהן וערן צור אשר גם מפיק מוסיקלית את הערב. בניגוד לאירוע בשנה שעברה בו הערב היה מבוסס על טהרת המין הנשי, השנה יגישו האמנים המשתתפים את יחסם וגישתם , כל אחד בדרכו שלו, למין הנשי. בערב יבוצעו שירים מתוך הרפרטואר האישי של כל משתתף כולל שת"פ מעניינים. http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/543/661.html

1Reebok

New member
אהמ, משהו פה לא הגיוני?

הוא טוען שהם יבצעו שירים שנכתבו על ידי נשים, אבל רטוב וחם נכתב על ידי צור עצמו, ושבתות וחגים נכתב על ידי רוטבליט..

הוא לא מדבר על רטוב וחם

אלא על כך שכל אמן יבצע שיר נשי מפורסם, שבתות וחגים אמנם לא נכתב על ידי בחורה אבל הבחירה בו היא קלאסית, כנל גם WHEN I GO, אלא ששם הבחירה מעניינת, קלאסית בטח שלא

NY STEEL

New member
שלומי שבן מבצע את When I Go

רק בשביל זה שווה ללכת.. אני מקווה שמישהו יקליט את המופע, זה באמת משהו ששווה הקלטה וגם האקוסטיקה באולם הזה מצויינת בכל אופן אני לא אגיע נכון לעכשיו אבל תעשו לי טובה תקליטו, אפילו רק את הביצוע הזה..

למעלה