מחר טסט!

F00D Is G00D

New member
מחר טסט!

המורה שלי פשוט תותח טסט קודם הוא סידר לי ב 06/06/06 בהתראה של 3 ימים לפני כי ביקשתי ממנו את התאריך הזה
ובמשך החודש אח"כ היה לי קורס והתנדבתי בצפון ועוד כל מני דברים אז עכשיו עשיתי 2 שיעורים וביקשתי טסט. והוא נתן לי ל 18 לחודש בשמונה בבוקר. וביקשתי ממנו שיצא לי משהוא בשביל ליפול בשעה עם פחות אנשים בכביש וילדים רצים ליד בתי ספר. והיום הוא הודיע לי לבוא מחר ב 7:10 לטסט
אני מאושר עד הגג! תכננתי לצאת הערב אבל זה מבוטל, ויש לי שאלה: בטסט הקודם נכשלתי בגלל איזה שטות בכיכר (מודה הייתי אדיוט) אבל בנוסף לזה התפרצה לי ילדה לכביש בין 2 רכבים חונים וישר קלטתי את זה ובלמתי די בחוזקה. כשחזר הטופס בנוסף לבעיה בכיכר היה כתוב "חוסר תשומת לב לילדים בדרך-בלמתי" אז כמובן שאז לא היה על מה לריב-השאלה איך הייתם מנסחים לטסטר מיד אחרי הבלימה שאתם אלו שבלמתם? "אני בלמתי, נכון?" נשמע מעורער... "הבלימה היתה בסדר נכון?"ואז לפתח את זה לזה שאני בלמתי... "הבלימה שלי לא היתה חזקה מידי, נכון?" נראה לי הכי מתאים-אבל איך אתם תנסחו את זה!? גידי

חחחחחח...

הצחקת אותי עם הניסוחים שלך... :) לפי דעתי אני לא הייתי אומרת כלום, אבל מכיוון שהוא טען בטסט הקודם שהוא בלם ולא אתה אז אני מסכימה שצריך להפנות את תשומת ליבו לזה שבלמת...(ד.א יכול להיות שבלמת מאוחר מדי, כשהרגל שלו היתה כבר על הברקס- אז בטסט מחר תנסה לשים לב יותר לדברים האלה). אתה שואל איך בדיוק לאמר לו את זה? "תודה לאל שיש בלמים..." או תנסה לאמר לו את זה בנימה הומוריסטית כי לא משנה איך תנסה לנסח את זה זה יישמע דפוק... (זו דעתי). בכל אופן, אני מאחלת לך המון הצלחה, ומקווה שלא תיקלע לסיטואציה כזו... ותעדכן!!!!

Mullen2004

New member
אז ככה

תגיד לו " הילדים של היום ... שאני הייתי ילד זה לא היה ככה ... פעם ילדים ידעו מה זה כבוד בכביש ..." בכל מקרה בהצלחה מחר הלוואי הייתי במקומך ....

popapipu

New member
כל ההערות האלה לא מעידות שדווקא

אתה זה שבלמת...

Nicolush

New member
יאללה מחר א6תה נוהג כמו מלך

חוזר עם רישיון ביד עליי

aviGODFATHER

New member
מאוד בעייתי הקטע של בלימות חירום

בטסט. אם ילד קופץ לכביש והוא ממש קרוב הטסטר תמיד יבלום, ואני לא מאשים אותו - הוא לא צריך לסמוך על תלמיד נהיגה - בכ"ז החיים של הילד "קצת" יותר חשובים מהטסט של התלמיד (אם אני הייתי טסטר, גם אני הייתי בולם אם מישהו היה קופץ לאמצע הכביש). גם אם התלמיד בלם ולא היה פוגע בילד גם בלי ההתערבות של הטסטר, איך אפשר להוכיח שזה באמת היה ככה?

F00D Is G00D

New member
נכון מאוד!

ברור שאסור לטסטר לסמוך על התלמיד ברגע כזה. אבל אני חושב שאם הטסטר לא יכול להוכיח אז צריך לעשות את הטסט הבא בחצי מחיר או משהוא כזה... ותודה לכולם על העידוד והתמיכה
אני בהחלט מצפה לטסט הזה

Nicolush

New member
בטוח אתה עובר עליי אבל שים לב

להולכי רגל חשוב מאוד מאוד זה משהו שאלוהים יודע מאפה יכול לצאת לך בטסט השלישי שלי אני בלמתי ביחד עם הטסטר גם ונכשלתי והיה טסט מעולהההה תספר איך היה שתחזור זה שעה מאוד רגועה

lsd600

New member
אתה צריך לראות את הנולד.

לא להגיע למצב שאתה נבהל מילד שקופץ לכביש, לא לחכות לעשות "בלימת חירום". צריך לחפש אותם, להסתכל מתחת למכוניות החונות כשנוסעים בעיר, לבדוק אם יש צלליות... אם הוא בלם, הוא בלם, שום דבר שתגיד לא יעזור. הוא יודע שאתה בלמת, אבל הבוחן בולם ברגע האחרון. אתה היית צריך לבלום הרבה לפני זה, וזו הטעות...

aviGODFATHER

New member
איזה שטויות

נראה לך שצריך לבחון כל אוטו שחונה? "לחפש צללים"?? אתה מכיר נהג שאשכרה נוהג ככה?

MrJacKasS

New member
תגיד אתה בסדר?!

יוצא לי הרבה פעמים לנהוג ברחוב חד סטרי עם מכוניות חונות משני הצדדים, מאוד צר, כך שתתפלא - צריך לנסוע לאט ו"לחכות" להפתעה ..כמה פעמים קפץ לי איזה ילד ..או אישה עם עגלה ..בגלל זה צריך לנסוע לאט בסביבות ה30 קמש ולהיות מוכן לבלימה.

aviGODFATHER

New member
סע אתה ככה

המפתחות בפנים.. אני לא אומר לנסוע על 70 במקום כזה, אבל אי אפשר לנסוע על 30 ולסובב את הצוואר כל 2 מטר בכל כביש שיש בו מכוניות חונות.

lsd600

New member
לא הבנת אותי נכון.

כשאתה נהג מנוסה אתה רואה את זה כמובן מאליו. בהסתכלות הרגילה שלך בנהיגה אתה שם לב לדברים שזזים מתחת למכוניות. זה בעיקרון חלק מההסתכלות קדימה. לא מסתכלים רק על הכביש, מסתכלים על מה שמסביב, ובטסט, על אחת כמה וכמה, אם אתה רוצה לקבל רישיון.

aviGODFATHER

New member
צריך להיות עירני

ולשים לב לכל הדברים, אבל מכאן ועד לחפש צללים מתחת למכוניות יש הרבה מרחק...

lsd600

New member
יש הרבה מרחק--->

מרחק של חיים ומוות. הילד הזה היה נפגע אם הבוחן לא היה שם.

F00D Is G00D

New member
אחלה טסט שבעולם!

נבחנתי לבד, אני יכול להגיד לכם שזה טיפה יותר רגוע. היה אחלה טסט, חניה הוא לא ביקש לעשות משום מה. הוא ניסה לשחק איתי באין כניסות (פעמיים) ובמעבר מחד סטירי לחד סיטרי(שמאל) ודו סיטרי לחד סיטרי ועוד כל מני כאלה. ביקש לעשות פרסה בכיכר.. ובאיזשהוא שלב חזרנו לאותו רחוב ונורא נלחצתי כי חשבתי שעשיתי טעות שלא שמתי לב אליה והוא רוצה לבדוק שוב-אבל אז הבנתי שהוא לקח אותי לשם בשביל עוד תרגיל אין כניסה... אוקצור לא היו נגיעות, בלימות, מעברי חצייה וכ'ו ורק בסוף הטסט הוא ביקש לחנות בתחנת אוטובוס והאטתי בלמתי, כבר הוצאתי מהילוך והיתה התקדמות באולי 2 קמ"ש ומשכתי את ההנדברקס (לאט). והוא העיר על זה..."למה אתה מושך כשאתה בתנועה" ולהמרות שידתי שטעיתי וממש פחדתי שעל הדראק הזה הוא יכשיל אותי אמרתי "אהע כמעט בטוח שעצרתי-אבל סליחה"... והטסטר החליף בין מכוניות (הנבחן השני היה של מורה אחר מאותו בית ספר) בא לקחת אותי המורה השני(חזרה למשרד הרישיוי) אז הוא אמר לי שזה טסטר ממש קשוח וקר, והוא בטוח שהתלמיד שלו לא עובר
... נסענו קצת אחרי התלמיד שלו והוא קיבל ברקס על כיכר.... אח"כ המורה אמר שהוא באמת קשוח כלפי התלמידים אבל הוא עוד מכיר אותו מהתקופה שהוא היה מורה והוא טוען שהוא טסטר מאוד אמין ומדויק-ולמי שמגיע הוא מעביר... שאלתי אותו "מה לגבי טסט ראשון" הוא ענה שהמורה הזה מעביר לו המון טסטים ראשונים... אוקצור יש מצב, אבל לחכות לרישיון עד יום שני
....... תודה לכולם על התמיכה גידי

Nicolush

New member
בכייף על התמיכה ובבקשה

עם אתה רוצה בטוח יש תוצאות תתקשר למשרד הרישוי ותלחץ מתי עשית תיאוריה יטש מצב שעברת גבוהה מאוד

F00D Is G00D

New member
עברתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפי המוקד הטלפוני עברתי את הטסט!!!! תודה לכולם על התמיכה ואשמח להישאר בפורום ולעזור לחדשים

למעלה