F00D Is G00D
New member
מחר טסט!
המורה שלי פשוט תותח טסט קודם הוא סידר לי ב 06/06/06 בהתראה של 3 ימים לפני כי ביקשתי ממנו את התאריך הזה
ובמשך החודש אח"כ היה לי קורס והתנדבתי בצפון ועוד כל מני דברים אז עכשיו עשיתי 2 שיעורים וביקשתי טסט. והוא נתן לי ל 18 לחודש בשמונה בבוקר. וביקשתי ממנו שיצא לי משהוא בשביל ליפול בשעה עם פחות אנשים בכביש וילדים רצים ליד בתי ספר. והיום הוא הודיע לי לבוא מחר ב 7:10 לטסט
אני מאושר עד הגג! תכננתי לצאת הערב אבל זה מבוטל, ויש לי שאלה: בטסט הקודם נכשלתי בגלל איזה שטות בכיכר (מודה הייתי אדיוט) אבל בנוסף לזה התפרצה לי ילדה לכביש בין 2 רכבים חונים וישר קלטתי את זה ובלמתי די בחוזקה. כשחזר הטופס בנוסף לבעיה בכיכר היה כתוב "חוסר תשומת לב לילדים בדרך-בלמתי" אז כמובן שאז לא היה על מה לריב-השאלה איך הייתם מנסחים לטסטר מיד אחרי הבלימה שאתם אלו שבלמתם? "אני בלמתי, נכון?" נשמע מעורער... "הבלימה היתה בסדר נכון?"ואז לפתח את זה לזה שאני בלמתי... "הבלימה שלי לא היתה חזקה מידי, נכון?" נראה לי הכי מתאים-אבל איך אתם תנסחו את זה!? גידי
המורה שלי פשוט תותח טסט קודם הוא סידר לי ב 06/06/06 בהתראה של 3 ימים לפני כי ביקשתי ממנו את התאריך הזה