מחר טיול שנתי...

Aerosmith2006

New member
מחר טיול שנתי... ../images/Emo13.gif

06:30 בבוקר, מתייצבת בבית הספר ויוצאת לטיול השנתי. ממש לא מתרגשת באים איתי: Aerosmith - Nine lives Aerosmith - Gems Joe Cocker - The Ultimate Collection CD 1 ככה זה שילוב טוב - יש לי את Nine ו Gems שיקפיצו לי את המצב רוח בעת שיעמום, ובעת בחילה וסיכונים להקאות יש לי את Cocker שירגיע אותי.... נתראה בעוד שלושה ימים

Aeroguy

New member
../images/Emo13.gif מעולה!!

בחירה מצויינת של דיסקים... ...ואני מאחל שלא תסבלי בטיול! (אני מניח שלהנות ממש זו לא אופציה...
)

Coral T

New member
יאאאא איזה כיף לךך../images/Emo99.gif

תהני המון המון!!! גמני כבר ממש מחכה לטיול השנתי
ולאיפה אתם נוסעים?

Aerosmith2006

New member
שבתי אליכם../images/Emo24.gif חוויות אירוסמית'!

דבר ראשוןשיתקדש האדם אשר המציא את הדיסקמן! לא הייתי עוברת את זה בחיים, לא משנה שיש לי חבר, חברים, שאני מיודדת עם כולם ואין לי שונאים - אני עדיין מעדיפה שיסיעו אותי פשוט לאכסניה בבוקר ושיחזירו אותי בערב של היום למחרת, בלי כל ההליכות וההסברים המיותרים באמצע.... (5 שעות ו20 דקות בדיוק עליתי לי למרגלות הר מרון!!!! פאקינג חמש ו-20 דקות!!!!) אז כן אירוסמית': הלכתי לי לטיול השני מצויידת בכובע האירוסמית' שלי שסחט המון המון תגובות.... זה התחיל כמובן ממחמאות כי אם מישהו לא היה מחמיא אף אחד לא היה יורד עליו
התחיל להתעורר מאבק רצחני בעקבות הכובע הסקסי שלי לגביי מוזיקה, ומתברר שיש לי הרבה אנשים טובים בשכבה. מי שהכי הוקסם היה המאבטח החמוד והנחמד שהילך איתי בהרים ודיברנו על אירוסמית' והוא בעיקר דיבר על אהבתו לשנות ה- 70-80 ואיך שאירוסמית' מתקשרים לזה והכל ושהוא פעם היה אמור לנסוע להופעה שלהם או משהו כזה ולא הכניסו אותם כי היה בלגן או לא יודעת מה בקיצור: כיוון שהחיים שלי סובבים סביב מוזיקה אני גם גוררת אנשים ותגובות אחריי לכל מקום שאני הולכת ותמיד יוצא שאני שומעת תגובות וסיפורים חדשים
אהה כן, והמאבטח ממש העריך את העובדה שאני מנסה להשלים את הדיסקוגרפיה והוא אמר שיש לו בערך 6-7 אלבומים ושאת השאר עד סוף שנות ה- 90 הוא צרב (בלעכס). זהו בערך -----> למעוניינים להשתתף בצערי, העירו אותנו באכזריות, באלימות ובמהלומות בוקר בערך ב- 06:00 ודפקו לנו על הדלתות עד שהסכמנו לקום להראות להם שקמנו. אוכל לא משהו, אוטובוס עם המון ילדים שהתחילו לשים מוזיקה מרגיזה בקולי קולות עם רמקולים של הפלאפון ולשיר ולזייף, ומורים אלימים, נהגים שתויים ומדריכים נלהבים בצורה מטרידה. אבל היה כיף בלילה
לא שמים אצלנו זיין על אנשים ששותים ומעשנים (לא מעשנת) וזה הפך את זה לחוויה משעשעת למדיי. אבל אז העירו אותי.

Coral T

New member
חחח יאא אני שמחה ששרדת../images/Emo8.gif

חחח נראה שהיה ממש כיף [מלבד ההליכות וההסברים המעפנים..] נהגים שתויים? מורים אלימים? פשש בהחלט חוויה מרתקת! שמחה שחזרת בשלום
ושעברת את הטיול השנתי בכיף[יחסית כן?
]

Aerosmith2006

New member
כן כמו שזה נשמע ככה זה היה....

זה היה דיי כיף, לא אכחיש - אבל שנה שעברה היה לי יותר טוב. וכן מורים ממש אלימים, ונהגים ממש שתויים! ותודה על הדאגה והאכפתיות
יאפ עבר בשלום ובכיף יחסי :)

AeroTom

New member
או, נשמע נחמד המאבטח

ואחת ההנאות הגדולות גם שלי היא פשוט לשבת\ללכת עם אנשים ולדבר על מוזיקה. זה כיף לעשות את זה גם בסבב מזויקה בחנויות יד-שניה בת"א, ומדברים ככה בין חנות לחנות ועל דברים שמוצאים וכו'. אולי תצטרפי אלי פעם אחת לכזה סיבוב (גיא טס עוד מעט, אז בנוסף למישהו שאולי יטוס איתי להופעות של ה-Crowes שנה הבאה במידה ויבואו לאירופה, אני צריך גם מישהו חדש לעשות איתו סיבובי מוזיקה
). אה, וברוכה החוזרת כמובן

Aerosmith2006

New member
חחחח בשמחה ../images/Emo13.gif ../images/Emo127.gif

ותודה. ואני גם אוהבת לעשות את זה - זה יכול למרוט עצבים לפעמים כי אני נקלעת להמון ריבים וויכוחים בגלל זה אבל זה ספורט מהנה במיוחד

SaintJohn

New member
נשמע משעשע ביותר!../images/Emo13.gif

כשהיה לי טיול שנתי בתיכון (לפני בערך עשור
) המלווה+נשק היה מעריץ אירוסמית' והוא גם לבש ג'ינס שהלוגו של הכנפיים היה מצוייר עליו ממש בגדול, והעברתי חלק גדול מההליכות בדיונים על אירו, רק שבזמנו לא ממש ידעתי הרבה בשביל לפתח דיונים מעמיקים, אז אני זוכר שבעיקר דיברנו על מקומות שבהם קנינו את הדיסקים של אירו.

Aerosmith2006

New member
הוו איזה יופי@!!

הם כנראה עוברים אודישנים של סטייל לפניי הקבלה לתפקיד

למעלה