שבתי אליכם../images/Emo24.gif חוויות אירוסמית'!
דבר ראשון
שיתקדש האדם אשר המציא את הדיסקמן! לא הייתי עוברת את זה בחיים, לא משנה שיש לי חבר, חברים, שאני מיודדת עם כולם ואין לי שונאים - אני עדיין מעדיפה שיסיעו אותי פשוט לאכסניה בבוקר ושיחזירו אותי בערב של היום למחרת, בלי כל ההליכות וההסברים המיותרים באמצע.... (
5 שעות ו20 דקות בדיוק עליתי לי למרגלות הר מרון!!!! פאקינג חמש ו-20 דקות!!!!) אז כן אירוסמית': הלכתי לי לטיול השני מצויידת בכובע האירוסמית' שלי שסחט המון המון תגובות.... זה התחיל כמובן ממחמאות כי אם מישהו לא היה מחמיא אף אחד לא היה יורד עליו
התחיל להתעורר מאבק רצחני בעקבות הכובע הסקסי שלי לגביי מוזיקה, ומתברר שיש לי הרבה אנשים טובים בשכבה. מי שהכי הוקסם היה המאבטח החמוד והנחמד שהילך איתי בהרים ודיברנו על אירוסמית' והוא בעיקר דיבר על אהבתו לשנות ה- 70-80 ואיך שאירוסמית' מתקשרים לזה והכל ושהוא פעם היה אמור לנסוע להופעה שלהם או משהו כזה ולא הכניסו אותם כי היה בלגן או לא יודעת מה בקיצור: כיוון שהחיים שלי סובבים סביב מוזיקה אני גם גוררת אנשים ותגובות אחריי לכל מקום שאני הולכת ותמיד יוצא שאני שומעת תגובות וסיפורים חדשים
אהה כן, והמאבטח ממש העריך את העובדה שאני מנסה להשלים את הדיסקוגרפיה והוא אמר שיש לו בערך 6-7 אלבומים ושאת השאר עד סוף שנות ה- 90 הוא צרב (בלעכס).
זהו בערך -----> למעוניינים להשתתף בצערי, העירו אותנו באכזריות, באלימות ובמהלומות בוקר בערך ב- 06:00 ודפקו לנו על הדלתות עד שהסכמנו לקום להראות להם שקמנו. אוכל לא משהו, אוטובוס עם המון ילדים שהתחילו לשים מוזיקה מרגיזה בקולי קולות עם רמקולים של הפלאפון ולשיר ולזייף, ומורים אלימים, נהגים שתויים ומדריכים נלהבים בצורה מטרידה. אבל היה כיף בלילה
לא שמים אצלנו זיין על אנשים ששותים ומעשנים (לא מעשנת) וזה הפך את זה לחוויה משעשעת למדיי. אבל אז העירו אותי.