מחר חיילים

izzys

New member
בנה..

התחלה, דרך, תקופה. מושגים גדולים אה? מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ילדה, שתקחי איתך משהו להמשך, שתתעצבי ותתחשלי, שתהני, והכי חשוב שתחייכי. אל תשכחי את המפלטים הקטנים שלך, אל תוותרי, יש בך המון להעריך, גם אם לא רואה את זה. שיהיה המון בהצלחה, אוהבת המון.
מור.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo12.gif בנה..

שיהיה מה זה גיוס קל. מי ייתן וזה יעבור בהנאה וכיף. שהשירות הזה ייתן לך יותר מאשר יקח. התחלות חדשות, דלתות חדשות. שהכל ילך על הצד הטוב ביותר. אמא מוסרת גיוס קל ושואלת לשלומך. אוהב
שחף.

Tomer TR

New member
../images/Emo195.gifyou're in the army now..אוואו

בנהל'ה... שיהיה לך גיוס קל ונעים! שמרי על עצמך ועל קשר ותתכונני לשנן... יש לי באנג אין לי אש עד מתי דצמבר 06?!? מת עלייך

LoLi Goddess

New member
בנה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

שיהיה לך המון המון בהצלחה גיוס קל ושירות בןןן זונההה שיהיה לך תיהני מכל רגע, אפילו אם קצת קשה - תעשי מזה חוויה! תזכרי שהכל שטויות, והכל משחק אחד גדול ומטופש. לכי תתני בראש! ולעולם אל תדרכי את הנשק שלך באמצע עזריאלי
אוהבת, אלה

שחוררר

New member
בנה..

את יודעת שאני שונא פרידות. שיהיה לך הכי קל בעולם.. כמו כל דבר בחיים זו רק תקופה. תתחזקי, תגדלי, תשמיניייייייייייייי יפה שלי אוהב אותך מכאן עד סוף העולם. וכמה זיכרונות... כמה... תשמרי על עצמך שם קטנה שלי..
איתן.

little WhiSper

New member
בנהההה....

אני שונאת פרידות. במיוחד כשאין לי מה להגיד. ולצערי לא הספקתי כל כך להכיר אותך.. אבל יאלה זה צבא ואת עוד תחזרי אלינו כמו גדולה! או שפשוט גם רובנו נתגייס... בכלמקרה מתוקה שיהיה לך הרבההה בהצלחה! תשמרי על עצמך, ו...זהו.

ז א ז י

New member
מראה שלי.

איתך. ובלי שטויות. כול מילה אחרת מיותרת מאחר ואת כול מה שיש לי לומר לך את וודאי יודעת. דברי איתי? אני אוהבת אותך מראתי.

ילדה אהובה ,

לא להאמין שהרגע הזה באמת הגיע , הרגע הזה שרק את יודעת כמה הוא גדול ומשמעותי. והנה בנה, ההתחלה הזאת שדיברנו עליה כל כך הרבה, השינוי הזה שאנחנו כל כך ייחלנו לו שבוא, והוא בא! הנה הוא פה... אני אוהב אותך ילדה ומאחל לך הרבה בהצלחה. שתזכרי את כל מה שדיברנו עליו, שתזכרי שתמיד יש איפה לשים את הראש, להסתכל בכוכבים ולזכור שהכל יהיה בסדר. פשוט תודה לך על כך שאת זאת את. אוהב , אולי יותר מדיי.

בנה

New member
שוב..

תודה על הכל. אני אנצור את המילים שלכם לנצח, וברגעי שבירה שם, אני תמיד אדע שאם אצא על 21 יהיה לי לאן לחזור, אל המקום שבסופו של דבר תרם ל21 הזה. אליכם! משוגעת על כל אחד ואחת מכן. כמה אהבה אתם נותנים לבן-אדם, בדיוק כשהוא צריך אותה. תודה עליכם.
אוהבת המון, בנה

בנה

New member
ועוד דבר קטן..

אין לי שיחות אז אל תהססו להתקשר בלילות... אוהבת.

בנה ../images/Emo23.gif

וואי. אני לא מאמינה שהיום הזה באמת הגיע. כל הזמן שאמרת לי : "עוד חודש וחצי אני מתגייסת, עוד חודש, עוד שבועיים.." זה היה נראה רחוק. ופתאום, זה כבר הגיע. מדהימה אחת, שיהיה לך גיוס קל. את בטוחה שתצליחי לעבור את זה, וגם ברגעים של קושי (שבטוח יהיו) תנסי כמה שיותר לא להישבר, ותחשבי רק על דברים טובים, ועל אנשים שאת אוהבת, ותראי שכבר יעלה לך חיוך. אני אוהבת אותך, ויש לי מכתב שעוד לא יצא לי להביא לך. אז ברגע הראשון שניפגש, אני מבטיחה להביא לך אותו. [ביד ולא בדואר :p] ותמשיכי לבקר מידי פעם, ככה.. לדבר עם בוריס על זיוני צבא. אוהבת אותך כל כך

S h A b i T

New member
בנבנבנבנה

נשמה, רק אגיד המון הצלחה תשמרי על עצמך ושיהיה רק טוב.
המון אהבה.

korman

New member
גיוס קל יקירתי!

בנה! באמת שתקחי הכל בסבבה יהיו לך רגעים טובים,קשים,מרגשים וכיפים! את תראי מה הצבא ייתן לך, זה מסוג הדברים שנשארים לך לכל החיים! אז באמת שיהיה רק טוב ותזכרי שהכל חוויות! בהצלחה! נ.ב. הבנתי שאת מתגייסת לקרקל... אז נפגש בבאח גבעתי...

בובון.

"נאמר כבר הכל, אין לי מה להוסיף לזה.." את מה שהיה לי לומר כבר אמרתי. אחת הפרידות הכואבות שחוויתי. רק תשמרי על עצמך, אחות. אני אוהבת אותך כל-כך. עד אין-קץ.

למעלה