מחר חיילים

מחר חיילים ../images/Emo7.gif

במהלך מאבקי הצבא בי... הוא החליט לקחת גם אותי... או חלק ממני את אישתי
בקיצור בלי יותר מדי קישקושים. בנה מתגייסת מחר
בנה הולכת להיות קרקלית מגניבה ששומרת בגבולות ירוקים למשך ה-3 שנים הקרובות
בנה הולכת לי
אישתי גיוס קל שיהיה שמרי על עצמך ועל המדינה... ועל הגבולות והסמים וזה.. ו...שמרי על עצמך במקלחת הא? שלא תפילי סבון במקרה.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifבנה ../images/Emo23.gif

כבר התקשרתי אתמול אבל בכל זאת.. שיהיה לך גיוס קל,בהצלחה בדרך החדשה (והשונה) מקווה מאוד מאוד שתצליחי,ושתמצי כל טיפת יכולת שלך שלא יהיה יותר מידי קשה מידי בקטע הפיזי הא?
את חזקה,את יודעת את זה.. תשמרי עלינו.. ולכי תדעי אולי עוד שנה אני אצטרף אליך
בהצלחה ילדונת.. אני מאמינה בך-תאמיני בעצמך גם!

פיטר פן../images/Emo99.gif

ילדה שלי... כתבתי לך במכתב(המאולתר)כמעט הכל! ילדה שכל כך קל להתחבר אליה חתיכה שכזאת אני רוצה להקדיש לך שיר צעיר לנצח-רמי קליינשטיין שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח שתגדל להיות צודק שתדע לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק שתישאר צעיר לנצח שיהיו ידיך עסוקות וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שבליבך תהיה שמחה וישירו את שירך שתישאר צעיר לנצח קטנה שלי שיהיה לך גיוס מהסרטים תמצי את צה"ל עד הסוף! אוהבת!!!! יפית!

Z A M i

New member
../images/Emo12.gifגנבת לי את ההודעה.

מרמור קטן.. כבר אמרתי לך שאני עדיין לא מעכלת.. וכנראה שייקח לי עוד זמן. את מה שאני רוצה להגיד לך אני לא אכתוב פה. אבל ציינתי נוכחות. אני אוהבת אותך הכי בעולם פיצקו. אני בעד שתבואי לעשות אבטחת ישובים באריאל כבר..רק צחוקים. (תחתמי וויתור?
)

בנה...../images/Emo23.gif

אני מקווה שאת כל הקשה שיהיה את תלמדי לנצח. שאת כל המכשולים את תעברי כמו גדולה, שלא תישברי באמצע ושתלכי עם מה שבחרת בו עד הסוף. אני אוהבת אותך, אני מאמינה בך, אני אתגעגע אלייך.. מקווה שיהיה לך טוב שם, שאת תעשי שיהיה לך טוב, ומבטיחה שאני אחזיק אצבעות בשביל זה כל יום. רק אל תשקעי כל פעם כשקצת רע... תאמיני שיכול להיות אחרת. צפי לשיחות טלפון פה ושם
, ואת מוזמנת גם להתקשר כשיש לך זמן פנוי ומשעמם. P: אוהבת כל כך, ענבר.

Poisonn

New member
../images/Emo23.gifמוגלי

וואי אממ מה זהו אה? צבא את לא יודעת כמה שאני רוצה לבוא לבית החייל מחר שיהיה לך הכי בהצלחה בעולם באמת שהכל שטויות זה הכל בראש לא משנה לאן תגיעי שם הכי חשוב זה האנשים בקיצור כל דבר דברי איתי :)

בנה...../images/Emo14.gif

חיילת אה? צה"ל לוקח את מיטב ילדינו
יקירתי, תפיקי מהחוויה הזאת את המיטב, תהיי חזקה גם ברגעים הקשים, תדעי שיש פה תמיד מישהו שחושב עלייך...
ויותר מכל, תשמרי על עצמך
אני אוהבת אותך כ"כ

naama0

New member
בנה !../images/Emo140.gif

ילדה שיהיה גיוס קל ... תשתדלי להינות שלא יקרעו לך תתחת יותר מידי ..:) ושמרי על עצמך הכי חשוב ....
:)

בנה

New member
תודה לכולכם.

עכשיו האדישות עולה, רק כדי להקל על הכל. תודה על כל האיחולים, מקווה לטוב. ניתראה בשמחות, בע"ה. לא מעכלים פה עדיין. אולי עדיף. תודה עלייכם. ואישתי
..תודה על אתמול בלילה. עשה לי פשוט טוב לראות אותך.

בהצלחה שיהיה...

אני מאמינה שלך יהיה טוב יותר מלי. את תמיד הסתגלת טוב יותר לדברים האלו. כל אחת והמסגרת שלה, אה? באמת רק בהצלחה!

ליאןןן

New member
בנה ../images/Emo99.gif

המון בהצלחה.. שיהיה גיוס קל
תהיי חזקה, אני מאמינה שתצליחי. תמיד לשמור על החיוך. ואל תעלמי לנו יותר מדי... אוהבת אותך
.

2shahar

New member
בנה

תשמרי על עצמך
רציתי לדבר איתך במפגש אבל לא כ"כ הייתה לי הזדמנות..

../images/Emo55.gif ילדה ../images/Emo9.gif

כבר מתגייסים, הא? איך הזמן רץ מהר [מהר מידי.] תפרשי כנפיים, תגשימי את עצמך, תהיי כל מה שאת רוצה להיות ואפילו עוד קצת. אל תשכחי לרגע שגם למסע הקשה ביותר יש סוף, והאור בקצה המנהרה אף פעם לא רחוק. תאמיני בעצמך. [אני כבר מאמינה.] אוהבת,
גל.
[אני אתגעגע. נשבעת
]

בהצלחה לך...

תמיד נראית בעיניי אחלה בנאדם למרות שלא היכרנו... שיעבור מהר וקל.

Dug E

New member
כמה אני אתגעגע...../images/Emo4.gif

שיהיה לך גיוס קל מתוקה. אני כבר ארים טלפון
תשרי על עצמך.

למעלה