מחר!!!!!!! <- חובה לקרוא!!!!!

i love MJ

New member
כן, המקלדת אשמה!

אני לוחצת על אות, וזה כותב מיליון אותיות! אוף

ANITA15

New member
אני לא רוצה לבאס או משהו כזה

אבל אני בטוחה שבעשרת הגדולים של מייקל ג´קסון היום הם ישימו את כל הקליפים הכי פופולריים שלו וזה חבל, כי כך לא תהיה לי הזדמנות לראות את WHO IS IT ן GIVE IN TO ME ן JAM שאלה קליפים שאהובים עליי במיוחד אבל כמעט אף פעם לא מראים אותם. מאוד חבל. ללא ספק מותחן יהיה מקום ראשון ואולי SCREAM יהיה מקום שני. אלה דברים צפויים. בערוץ VH1 ראיתי פעם אחת עשרים מקומות של מייקל ושם הראו את כל הקליפים שבדרך כלל לא מראים. אפילו הראו את הגירסה המצונזרת של THEY DONT REALLY CARE ABOUT US ד"א לדעתי כל הוויקנדים MTV עושים על מייקל ג´קסון ממש לא מספיקים. הם צריכים לעשות פעם אחת שבוע שלם של מייקל. הוידיאו שלי לא יפסיק לעבוד!!!!

mj fore u

New member
לך

תראי את לא מבעסת אף אחד!!! גם אני אוהבת את השורים של מייקלמ אבל כפי שראיתי רשמת קודם שהוא חתיך אז את צריכה להודות שעכשיו הוא נראה מפחיד!!! ושעמתי שנפל לו האף בהופע אחת זה לא בן אדם מפחיד??? נכון יש לו שירים יפים אבל קשה להבין מה הוא שר? את לא חושבת כך?

yags

New member
יאללה שתקי!!!../images/Emo67.gif

עכשיו אנחנו נפיל לך את האף

mj fore u

New member
למה?

קודם כל זאת עובדה!!! ואם אנחנו מעריצים אמיתיים אנחנו צריכם להיתמודד עם העובדות

ANITA15

New member
אני עם יאגס

באמת נפיל לך את האף. רואים שגם את לא מעריצה. את מדברת בדיוק כמו כל האנטי מייקל ג´קסון. לא יפה!!! וחוץ מזה, מעריצים מתמודדים עם עובדות אבל לא בצורה שבגלל שטויות שכאלה אנחנו לא נאהב את מייקל ונגיד שהוא מכוער

mj fore u

New member
עובדה

אניטה זאת עובדה כמו שאנחנו יודעים שהוא אנס ילד

i love MJ

New member
אני לא מאמינה!

אתם מאמינים לזה שהוא אנס ילד?!?!?? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mj fore u

New member
שאלה

איך אני יודעת שכיבלתי תגובה??? וממי? איך אני בודקת את זה?

Marty McFly

New member
עכשיו אני מגיב לך...

(ההודעה מתחת להודעה שלך, זו תגובה...) ודרך אגב, זה אמור להיות mj for u אם כבר

ANITA15

New member
תקשיב לי

mj fore u זו חברה שלי. היא שונאת את מייקל ג´קסון והיא מנסה לעבוד עליי. אני מכירה אותה. אז אל תתייחס אליה. אני קלטתי אותה מההתחלה לפי שגיאות הכתיב שלה!!! היא כל הזמן אומרת שלמייקל נפל האף בהופעה ושהוא אנס ילד. היא סתם מטומטמת

ANITA15

New member
את לא ענית לי

אם יפית פרסמה את התמונה שלך באתר שלה?

ANITA15

New member
כן

היא פרסמה שם כמה תמונות של מעריצים ורציתי לדעת אם היא פרסמה גם אותך

למעלה