מחר זה קורה.....!

F a d i

New member
מחר זה קורה.....!

התכנית הכי יוונית ברשת חוזרת לאחר שבוע של היעדרות בגלל תקלה טכנית (המוציא בפועל היה חולה...
) אז מחר,בחצות,ולמשך שעתיים (כן כן ציפורי לילה...מ-00:00-02:00) רק ברדי-יו תכנית מאוד מגוונת עם הרבה הפתעות..ואתם כבר יודעים...הפתעות זה שם המשחק אצלי ולא לשכוח להכנס גם לצ'ט...לצ'וטט ולבקש שירים (מי שיש לו בקשה מוזמן גם לכתוב פה או במסר) אז להת' מחר..

Yasoo

New member
אח שלי תביא להם אותה בראש..../images/Emo6.gif

אחי אין עליך בעולם אני יש לי בקשה אחת, שניים או שלוש... קטנות..
מאחר ואני מוריד את השידור אצלי בשעות שאתה משדר שים לי אותה עפ Pantazis מתוך הדיסק של ההופעה ב-La Club ואחד מהיר של אנג'לה דמיטריו... וזוכר את המופע המשותף של אנה ביסי ודימטריו? אם יש לך אתה גדול...ובשביל הנשמה... משהו מתוך הדיסק הכפול של המופע לכבוד ביציקוטיס...אפשר אפילו שניים וואהו כמה בקשות אהה?

Yasoo

New member
מקווה שלא העמסתי עלייך יותר מידי

ואם יהיה לך זמן אז... טוב נשאיר משהו לאחרים
אח שלי יצא המשלוח של מה שהבטחתי לך (נערף כאן ראש על העיכוב...רק אתמול אחה"צ נודע לי שלא נשלח..)

F a d i

New member
תודה רבה לחיים ולאלי

אלי אמרתי "בקשה"...לא ביקשתי שתערוך תכנית
סתם אחי...אשתדל לשים מה שביקשת
אגב...דימטריו בתכנון עם מחרוזת שקטים...הולך? לגבי ביט'יקוציס...ואולי צריך לפתוח שרשור חדש ושלם לכבוד הזמר הענק הזה הוא אכן בתכנון...אבל מאז התחלתי לשדר אני משמיע אותו בכבודו ובעצמו והיום מחכה לכם שיר שלא היה במופע וזה אחד היפים ביותר.. אז עם כל הכבוד למופע ולהשקעה אני ממליץ לרוץ ולהשלים חומרים של גריגוריס בעצמו...ההנאה מובטחת! יום טוב... אתם מוזמנים לבקש עוד..

Yasoo

New member
אחי - זאת היתה "בקשנות" ..חי חי חי

אחי התותח הגאוניסט

Yasoo

New member
אחי עכשיו הבמה שלך

יאללה תן להם בראש כמו שרק אתה יודע

Yasoo

New member
פאדי אחי - אחלה תכנית 10

נהנתי ממך מאוד... היה אחלה - ההיתי קצת עייף אבל עודכנתי...בבוקר