מחר זה קורה

naorhhh

New member
מחר זה קורה

כל הזמן הזה שחיכנו מסתיים ועונה 4 חוזרת ב2 פריקים עוצרי נשימה!!!!!!! אבל לישראל זה יגיע אם תרגום מובנה רק ביום שלישי אבל זה עדיין שוווווהההההה מעניין מה קרה

paz love mikel

New member
ייש ! סוף סוף ../images/Emo13.gif

בואו נעשה התפקדות כמו שצרייך כבר .. שכל אחד ירשום : שם גיל כמה זמן בפורום ותוסיפו מה שבא לכם

paz love mikel

New member
אז ככה ..

שם - פז גיל - 14 עוד חודשיים -פחות אפילו .. P: כמה זמן בפורום - שנה וחצי בערך .

מתפקדת

שם: חתולה חמודה גיל: 26 כמה זמן בפורום: שנתיים, מאז שהכרתי את תפוז מה שבא לי? טוב. יש לי משהו משעשע. אני עובדת במשרד עו"ד (מזכירה) הכי אחלה והכי מצחיק שיש. דיברנו על נמלטים ומתי זה חוזר וכו' וכו' ואחד המתמחים ביקש שאני אצרוב ואביא לו, ובמשך כל היום הוא הזכיר לי. בהפסקה כשהוא לא היה עשיתי עגור מנייר (כמו של מייקל בול!) ושמתי לו על השולחן. כשהוא חזר הוא צחק וגם העו"ד שאיתו אמר- למה לי את לא עושה אחד כזה? אז עשיתי גם לו. ואז אחרי איזה שעה הם אומרים לי- שמנו לך חידת עגור בחדר. הלכתי לראות ושם היה לי אחד העגורים שלי עם חידה- "אני מזכיר לך בקשר ליום בו נבראו הדשא, הפירות והימים"---- היום השלישי, שבו אני כבר אמורה לארגן לו את הפרקים
סתם זה הצחיק אותי שעו"ד ומתמחה טורחים לחשוב על חידה קרועה כזו....

ronaldiniho3

New member
תגידו...

באיזה שעה זה אצלנו? ואני מאמין שיהיה אפשר להוריד עם תרגום מובנה מחר (תלוי מתי זה...)

N21A

New member
אתה יכול בבקשה לומר לי-במסר../images/Emo11.gif מאיפה משיגים

את הפרקים?

מה ה מצב

New member
סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הספירה לאחור עוד מעט נגמרת, והעונה הרביעית מתחילה! מפרק 13 אני מחכה...

o r e l i

New member
ייש ייש : ))))))))

עכשיו סיימתיי לראוות תפרק האחרוןןן! כדיי שאני יזכר בהכל.. מחחכה כבר לעוונה החדשה.. תגיידו מתי ניראלכם כדאיי לקום הייום בשבייל הפרק..בארבע או בחמש בבוקר?

מעיין51

New member
אז מחר רואים אותם??

איזה ערוץ? שעה? ולמה לא ראיתי שום פרסומת על זה?

למעלה