מחר....זה קורה מחר!!!

TRS Access Man

New member
מחר....זה קורה מחר!!!

מחר קורס הישרדות איזה כיף....כולם הולכים לחזור ב 4 קילו יותר רזים.. אם הם בכלל חוזרים..:p הולך להיות סבבה ביותר.. נ.ב מה זה לעזאזל מקום מפגש תחנת רכבת? לא יכלו לחשוב על משהו יותר מקורי כמו ג'נין או משהו.?

חחח זה אחלא מקום דווקא

שנה שעברה אמרו לנו להגיע לרכבת נהריה, סבבה, 37 ש"ח הוצאו מכיסנו, הרכבת איחרה(תיכננו להגיע ב9.30 הגענו ב10.00), ואז אנחנו קולטים שהאטובוס שלוקח אותנו נוסע לכיוון עכו וחותך לכרמיאל, וכעסנו מאוד.. כי יכלנו לחסוך כסף בניסעה, ניראה לי בגלל זה השנה אתם בעכו. וזה דווקא כיף ברכבת, במסעות ש מחוז ת"א תמדי ניפגשים ברכבת

purpel fox

New member
אני הייתי מעדיפה שיאספו מהבית!../images/Emo4.gif

אני צריכה למצוא מישהו שמוכן לקחת אותי ב6 וחצי בבוקר לטבריה

purpel fox

New member
זה לא קטע של עצלנות ): אני בבעיה

להגיע לתחנת אוטובוס... בשביל ההכנה נסעתי עד כפר סבא יום לפני כדי בבוקר לחזור צפונה..... משגעים אותי......!

Spidi man

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif"איזה כיף..."

הולכים לקרוע לכם ת'צורה
בהצלחה אנשים !

red head 02

New member
כמה מים צריך ליום הראשון????

ועוד דבר.... כולל המים התיק שלי שוקל 17 קילו..... בעסה לי....

red head 02

New member
צריך 3 ליטר או 6 ליטר????

כי זה חצי יום???? אגב, למי שתהה, אני בחוליה 2 (אם אני לא טועה), שהצל שלה זה דורון.... אני אשמח אם תענו... זה יחסוך לי איזה 3 קילו מהגב....

4 ליטרים ליום הראשון

אני זוכרת שלקחתי שלוש משום מה ליום הראשון(היה לי בקבקו של שני ליטר ורבע+ליטר וחצי)

Spidi man

New member
כבוד ! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אנחנו בכלל לא ידענו כלום על הקורס..
אני זוכר שישבנו שעות וחשבנו מה זה לעזעזל שהיה באוויר

אני זוכרת שמישהו חשב

שזה כל אחד בנפרד על עץ אחר.. סטייל הסולו אבל על עץ, אני זוכרת הכי טוב שסתם הודיעו לנו על הסולו פתאום סתם.. חח, אני אזכור לעולם את הצעקות בלילה וכמה שזה לא הזיז לי...

purpel fox

New member
שמישהו יכה אותי!! ירה בי!! משהו!!!

התיק שלי כבבבבבדדדדדדדדדדדדדדדדד ואין לי רצועת בטן!!!!! איך לכל הרוחות אני אשרוד?????? *מוזיקה דרמטית*

למעלה