מחר זה נגמר...

hilary22

New member
מחר זה נגמר...

מחר השלב של השאלון נגמר ואחרי שהוא נגמר אף אחד לא יכול להצטרף!!!אני רק מזכירה לכם שיש כמה פרסים ולא אחד...הנה ההסבר למי שרוצה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1235&msgid=66677647 ופה אני גם ירשום מי עלה לשלב הבא ומי לא... בנתיים 5 אנשים שלחו לי...

hilary22

New member
היום בשעה 16:00 השלב נגמר!יש לכם..

עד שעה 16:00 לשלוח לי את התשובות אחרי ב 16:30 אני יפרסם פה את מי עולה לשלב הבא ומי שלא...

hilary22

New member
מי עלה לשלב השני:

חולה על רונוש NoOop קמילה רוחאס Sim§ MaN the blak angel מלכת הוילה
כל הכבוד!!!!
nofnof12 אם את רוצה גםלהישתתף בזה אז את צריכה לפתור את הראשון קודם ואני נותנת לך עד מחר את הראשון ואת השני את יכולה לתת עד התאריך כמו כולם!!(כאילו אם את רוצה לשחק..)

nofnof12

New member
וואי ../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פשוט לא הייתי על המחשב אז לא ראיתי את ההודעה...

nofnof12

New member
שלחתי אחרי קושי רב...

הפעלתי את המחשב מחדש כבר אולי איזה 6 פעמים היום הוא כל הזמם מתחרפן ונתקע לי לגמרי

hilary22

New member
השלב השני-שאלות!!(סליחה על האחור)

אוקיי אז פה יש את השאלות!!אני מזכירה לכם עכשיו זה יותר קשה..! שאלות פתוחות 1.מה השם האמצעי של הילארי
2.איך קוראים לאמא של הילארי
3.איך קוראים לאבא של הילארי
4.איך קוראים לחברה הכי טובה של הילארי
שאלות נכון/לא נכון 5.הילארי ולינדזי שונאות אחת את השניה 6.הילארי שונאת את אחותה ואף פעם לא תרצה להיות כמוה 7.להילארי במקור היה שיער חום שאלות אמריקניות 8.הילארי נולדה ב... א)ספטמבר ב)אוקטובר ג)ינואר ד)אף אחת מהתשובות לא נכונה 9.איזה סרט הילארי תדובב עם אחותה א)מדגסקר ב)צ'יקן ליטל ג)פוד פייט ד)היא לא תדובב שום סרט עם אחותה 10.החבר של הילארי הוא מלהקה.. א)גוד שארלוט ב)סימפל פלאן ג)בקסטיבויס(אם רשמתי את זה נכון) ד)אף אחד מהם!! זהו!!הפעם יש לכם עד יום שבת!!תזכרו רק למסר לא לפה!!

nofnof12

New member
אוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עניתי כמעט על הכל שזה סיוט עם המצב של המחשב שלי והוא פתאום סגר לי את כל החלונות של האינטרנט

למעלה