מחר זה היום!!!!!!

שיר 201

New member
מחר זה היום!!!!!!

טוב בנות,הגיע היום הזה שחיכיתי לו כל כך! יש לי מחר את התור לתה"ש. אני ממש מקווה שיעזרו לי שם,יש לי מלא שאלות (בעיקר בזכותכן שהסברתן לי כמעט הכל). אני לא חושבת מה יש לי או מה אין לי אני מנסה לחשוב דברים טובים..... ואני חייבת לציין שהפורום הזה הוא אחד הפורומים הכי טובים שהכרתי עד עכשיו,אף פעם לא חשבתי שפורום יכול להיות מאוחד כל כך ותומך כל כך. אז שוב תודה!

ליאל ד

New member
שירוש!!

אני לא כל כך יודעת מה נהוג לאחל לפני ביקור אצל רופאים - כי מצד אחד מגיע לך סוף-סוף לקבל אבחנה והסבר לכאבים שלך אבל מצד שני זוהי לא אבחנה שקל כל כך להתמודד איתה (ובשביל זה אנחנו כאן!!!)! אז בכל אופן שיהיה בהצלחה!!! אני מאחלת לך לקבל מענה לכל השאלות שלך וכל ההסברים שתיצטרכי!! אני מקווה שהכנת רשימת שאלות שמעניינות אותך - כי לפעמים מרב הלחץ שוכחים דברים, וגם לא לשכוח מסמכים רפואיים שיש לך. ממליצה לך גם להביא משהו מעניין איתך - ספר או עיתון להעביר את זמן ההמתנה (עד שעתיים). אז עוד פעם - שיהיה בהצלחה!!

שיר 201

New member
לליאל

מה את רצינית שעתיים זמן המתנה?????? האמת,מצד אחד אני מקווה שזה יהיה רק האנדו' הזה,כי אם זה לא זה,זה משו אחר נמצא שם ואני לא בטוחה שאני רוצה שהוא יהיה שם. אני לא יכחיש אני נורא מפחדת אני משתדלת פשוט לא לחשוב על זה כי אני לא רוצה לבכות. בכיתי המון בזמן האחרון,מגיע לי קצת מנוחה חחחחח

טוב, אז את כבר ביום שאחרי, מקווה שאכן קיבלת..

...את התשובות לכל השאלות שלך....
בהמשך...

שיר 201

New member
עבר בשלום (נראה לי )

אז ככה,בלי קשר לזה שחיכיתי שעתיים לרופא כי הוא גם טרח לאחר נכנסתי והאמת שציפיתי לקצת יותר יחס. סיפרתי לו על הכאבים והכל,ואז הוא בדק אותי ועשה רושם שאולי הוא חשב שאני קצת מגזימה???? הוא בדק,מצא שיש לי אנדומטריוזיס שהגודל שלו 3 ס"מ. לשמחתי הרבה הוא לא רצה לנתח כי אמר שמוקדם מידי בשביל זה ואני צעירה מידי. ואז נתן לי תכדורים. 2 דברים שלא הבנתי. הוא בכלל לא הסתכל על כל הבדיקות שעשו לי בעבר.לא על האולטרסאונד שהיה לי,הבדיקות דם,פשוט כלום. דבר נוסף קצת לא ברור זה איך הוא קבע אנדומטריוזיס בוודאות? לא צריך לעשות לפרסקופיה כדי לבדוק בוודאות? אמרתי לו גם שיש לי כאבים חדים בחזה וזה לא הלב זה החזה.והוא פשוט ענה בשיא הטבעיות איזה משו מסויים ושזה יעבור. אז עד אז אני אמורה לסבול ולהמתין שיעבור ???? אבל באופן כללי הוא אמר שהמצב שלי יחסית טוב וזה די משמח אותי !

נעמי 17

New member
את אמורה להיות עם אצבע על הדופק.

בדיקות מהעבר לא תמיד רלונטיות עבורם גם אולטרא סאונד אלא אם כן הם הפנו אותך בשביל משהוא ספציפי. נדיר לראות אנדו באולטרא אך הוא נח למעקב אחרי מצב קיים. את צודקת- רק לפרסקופיה מוודאת שזה אנדו ולא שום דבר אחר. אני דווקא שמחה שלא מיהרו לנתח אותך, לניתוח יש מחיר וסיכונים, שאולי חבל שתשלמי בגיל 20 . אם ההשערה שלו היתה נכונה הטיפול שלו אמור לשפר את מצבך. איזה כדורים נתן לך? בכל מקרה היתיתי ממליצה להיות במעקב קבוע אצל רופא מומחה כולל אולטראסאונד, ולראות אם הכדורים עוזרים. תהיי במעקב ואצבע על הדופק, זו האחריות שלך כלפי עצמך, כמו שעשית עד עכשו. מתי זלוטי מבין מהו אנדו את צריכה לחיות איתו.

שיר 201

New member
הוא נתן לי

גלולות של פמינט. ובגלל שאני בצבא הוא רשם שיש לתת לי הפניה חוזרת אחרי 3 חודשים לתה"ש למעקב.

נעמי 17

New member
תתחילי ותראי איך את מסתדרת איתן

במידה ואחרי חודשיים הגוף לא הסתגל כי לוקח לגוף זמן, אז דברי איתו שוב. יופי זה נשמע בסדר. הוצאת גימלים? פטורים?

שיר 201

New member
אמממממ כן בערך חחחח

השמירות שלי בבסיס הן שמירות של חמ"ל. והרופא בתה"ש רשם פטור משמירות והרס"ר בבסיס אמר שאני לא עושה שמירות אני עושה חמ"ל. אז עכשיו אני צריכה לחזור לרופא הצבאי,כדי לבקש ממנו שירשום פטור ללינת בית,חמ"ל ושמירות כדי שהכל יהיה ברור. אני מקווה שהוא יסכים

זואילי

New member
נראה לי שצה"ל יכול

לחבור לשירותי בריאות כללית (נגיד) ובמקום המהממים מהמינהלת, אפשר לשים שם רס"רים שלפחות מסבירים מה לא מובן בבקשות/הפניות של הרופאים.....

למעלה