תודה על האיחולים
גם מנהלת המתי"א שמאד התנגדה כי: "ילד צריך לסיים כיתה ו' באופן מסודר" וכו' שינתה את דעתה לאחר ששמעה ממני את סאגת היסורים שהוא עבר בבית הספר, לאחר שפגשה אותו, ושהתה איתו כחצי שעה לבד, והתרשמה ממנו, גם האחראית על כיתות הpdd מטעם מתי"א חושבת שהוא מתאים מאד לכיתה הזו וגם פסיכולוגית בית הספר שלו, (שלא מכירה איתו כמעט) לאחר שהלכה לחטיבה וביקרה בכיתה, התרשמה מאד מן הצוות, מן היחס, ומהתכנים שהילדים בכיתה זו מקבלים, ואמרה לי שנראה שזה בהחלט פתרון טוב גם לזמן העכשווי, וגם בהסתכלות קדימה ל-3 שנות החטיבה. הילדים בכיתה זו בהתאם ליכולות שלהם משולבים חלק מן הזמן , במקצועות מסוימים בכיתות הרגילות. כך שאנחנו מקווים שלמשל במתימטיקה, אנגלית ואולי בעוד מקצועות בעתיד הוא יוכל להשתלב בכיתה רגילה. מאד חשוב לו לדעת האם יהיו לו חברים שלא מהכיתה המיוחדת. בחטיבה זו יש אספים המשולבים בכיתות הרגילות באופן מלא, כך שבית הספר הזה הוא בי"ס משלב במלוא מובן המילה. וזה מה שחשוב כרגע בעיניי. אני רוצה לשלוח ילד לבי"ס בידיעה שיוכל ללמוד, ושלא יפגעו בו. אני מאמינה שמצאנו את המקום המתאים. הבעיה היחידה היא שבכיתה זו יש ילדים שונים בתפקודים שונים. לילד גבוה למצוא עצמו בכיתה עם ילדים בתפקודים שונים יכולה להיות חוויה לא קלה בכלל. אבל זוהי הדזמנות ללמוד סובלנות וגמישות כלפי אחר, כשאתה מצפה שאחרים יהיו כאלה כלפיך.