מחר-הראל סקעת בפסטיבל כרמיאל

הורס 17

New member
מחר-הראל סקעת בפסטיבל כרמיאל

פרטים: מיטב יצירות המחול שנוצרו ע"י הכוריוגרפים המובילים במחול הישראלי. בהשתתפות: כ2.000 רקדנים יהורם גאון, הראל סקעת, סשה גרישקוב, להקת חמסה, לילה מלקוס ותזמורות מנחה: מאיר סוייסה. מופע של זיקוקי דינור ___________________________ מישהו בא מחר????? אני מחר נוסע לתורכיה....ויש לי 3 כרטיסים...ואני מוכר כל אחד ב50 שקל במקום 70.....מי שרוצה שישלח לי מסר

מה לי ולכרמיאל../images/Emo35.gif

אבל תודה.. יהורם והראל.. זה אומר שאולי הם ישירו את הנני כאן ביחד

מישהי מסברס כתבהה...

http://sebres.net/forums/showthread.php?s=&threadid=40870 כנסו לקישורר היא רשמה שהיא התאכזבה מאוד ממנווו..!!! תקראו תבינוו !!!

היא לא צריכה להתאכזב ממנו פשוט לא כ

ול הופעה שלו הוא חייב לתת ידיים למעריצות. ובטח הוא היה לחוץ או מיהר לאנשהוו ובגלל זה הוא לא התיחס אליה ממש.

ayaliar

Well-known member
כמה שטויות היא כתבה יואו

זה ממש לא היה ככה קודם כל, הראל היה במצב רוח מעולה דבר שני, היה שם בלאגן תהומי. הרקדנים עטו עליו בכל שניה שרק היתה להם הזדמנות והראל לא הוציא את הראש שלו לרגע מהקרוואן. מאיר סוויסה ישן שם בפנים ויהורם גאון כנראה בחור קצת עצבני אז לא הסכימו להכניס אף אחד לשם. אנשים הציצו מהחלונות וקראו לו וזה הפריע אז העבירו אותו לבמה בריצה עם 3 מאבטחים והוא עדיין הספיק לחייך ולהגיד שלום תוך כדי ריצה.. אח"כ הוא ישב באוהל וממש ביקש לצאת למעריצות ששרו בחוץ בלי הפסקה (וכל אלה היו משתתפי הפסטיבל כן? אפילו לא הקהל) אבל בשום אופן לא הסכימו שהוא יזוז. כל מי שכן הצליח להכנס אליו, קיבל יחס מדהים כמו תמיד. גם משם היו צריכים להוציא אותו בריצה וגם לאוטו הוא הגיע בריצה עם מאבטחים סביבו ואנשים שמצלמים דרך החלונות ודופקים על השמשות. מסקנה, לא להאמין לכל מה שקוראים.

המאבטח של הראל נכנס להגיב לילדה שכת

בה שהיא התאכזבה ממנו- קישורר-http://www.sebres.net/forums/showthread.php?s=&threadid=40870 הודעה מספר 18

Dani Ryan

New member
אני הייתי..../images/Emo23.gif

הוא היה מדהים כמו תמיד.
ואמממ אני דווקא ראיתי שהוא כן הצטלם עם בנות,וכל רגע שלח נשיקות לכולם. חוצמזה,זו שכתבה את זה צריכה להבין שבגלל האבטחה שהייתה שם בקושי נתנו למישהו להתקרב אליו. כשהוא סיים לשיר את התקווה, אחת הרקדניות שהייתה על הבמה חיבקה אותו מאחורה,ואז כל הרקדניות התנפלו עליו והוא כמעט נעלם שם ... עד שבאו 4 מאבטחים והעיפו את כולם ... אה,והוא שר את בדידות,הנני כאן עם יהורם גאון ואת התקווה.

Dani Ryan

New member
פסטיבל המחולות של כרמיאל ../images/Emo13.gif

ראש העיר ביקש לסיים בשירת התקווה, ואז הראל פשוט נכנס והתחיל לשיר
זה לא היה צפוי. ותודה

למעלה